Preuzimanjem mobilne aplikacije Fantasy FINDR (“Aplikacija”) pristajete na obvezivanje ovih Uvjeta i odredbi / Politike privatnosti (ovaj "Ugovor"). Nakon preuzimanja i prije korištenja aplikacije pročitajte ovaj ugovor. Ako ne prihvaćate i ne prihvaćate obvezu svih uvjeta ovog Ugovora, nemojte odmah upotrebljavati i brisati aplikaciju.

Prihvatljivost - SAMO ODRASLI:

Preuzimanjem i korištenjem aplikacije izjavljujete i jamčite da: ste pravno priznata odrasla osoba; Niste imali zabranu korištenja aplikacije; Od vas se ne traži da se registrirate kao seksualni prijestupnik s bilo kojim državnim tijelom; Imate pravo, ovlasti i sposobnost da sklopite ovaj Ugovor i da se pridržavate svih uvjeta ovog Ugovora; Niste BOT i / ili računalni softver s namjerom da namamite i / ili obmanjujete korisnike aplikacije.

Prihvaćanje uvjeta / pravila o privatnosti

Ovaj Ugovor je elektronički ugovor kojim se utvrđuju zakonski obvezujući uvjeti koje morate prihvatiti za korištenje aplikacije. Ovaj Ugovor uključuje uvjete koji su objavljeni i na koje ste se suglasili ako preuzmete i koristite Aplikaciju, kao što su uvjeti i uvjeti specifični za zemlju / državu koji reguliraju specifične značajke aplikacije. Preuzimanjem i korištenjem aplikacije prihvaćate ovaj Ugovor i suglasni ste s uvjetima, uvjetima i obavijestima koje sadrži ili na koje se pozivate te pristajete na ovaj Ugovor i sve obavijesti koje ste dobili u elektroničkom obliku. Ovaj Ugovor može se mijenjati od strane Fantasy FINDR LLC (“Tvrtka”) povremeno, te izmjene će stupiti na snagu nakon objavljivanja od strane Društva u aplikaciji. Korištenjem aplikacije pristajete primiti ovaj Ugovor u elektroničkom obliku. Da biste povukli ovaj pristanak, morate odmah prestati upotrebljavati i brisati aplikaciju.

Korisnički profili

Profil korisnika može ostati objavljen na aplikaciji čak i ako taj korisnik ne koristi aktivno aplikaciju i / ili je izbrisao aplikaciju s telefona. Korisnici ne smiju učitati nijednu javnu fotografiju koja sadrži nezakonite, izričite i / ili uznemirujuće sadržaje, uključujući, ali ne ograničavajući se na, rasističke slike / prikaze, golotinju ili pornografski materijal, vatreno oružje / oružje, droge / pribor za konzumiranje droga, uključujući sve simbole i / ili emoji (s).

DOZVOLE ZA ZAVRŠNE KORISNIKE

I. Mobilni uređaj. Za korištenje Fantasy FINDR-a morate imati mobilni uređaj koji je kompatibilan s aplikacijom Fantasy FINDR. Fantasy FINDR, LLC ne jamči da će Fantasy FINDR biti kompatibilan s vašim mobilnim uređajem.

II. Odobrenje licence. U skladu s uvjetima ovog Ugovora, Fantasy FINDR, LLC vam ovim putem daje neisključivu, neprenosivu, opozivu licencu za korištenje kompajlirane kopije koda Fantasy FINDR za jedan račun na jednom mobilnom uređaju u vlasništvu ili uzajamno od vas, za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu.

A. Ograničenja. Ne smijete: (i) mijenjati, rastavljati, dekompilirati ili vršiti obrnuti inženjering Fantasy FINDR, osim u mjeri u kojoj je takvo ograničenje izričito zabranjeno zakonom; (ii) iznajmiti, iznajmiti, posuditi, preprodati, podlicencirati, distribuirati ili na drugi način prenijeti Fantasy FINDR na bilo koju treću stranu ili koristiti Fantasy FINDR za pružanje usluga vremenskog dijeljenja ili sličnih usluga bilo kojoj trećoj strani; (iii) izraditi kopije Fantasy FINDR-a; (iv) ukloniti, zaobići, onesposobiti, oštetiti ili na drugi način ometati značajke Fantasy FINDR-a koje se odnose na sigurnost, značajke koje sprječavaju ili ograničavaju korištenje ili kopiranje bilo kojeg sadržaja dostupnog putem Fantasy FINDR-a, ili značajke koje nameću ograničenja u korištenju Fantasy FINDR-a; ili (v) izbrisati obavijesti o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima na Fantasy FINDR.

B. Nadogradnje softvera. Prihvaćate da Fantasy FINDR LLC može s vremena na vrijeme izdavati nadograđene verzije Fantasy FINDR-a i može automatski elektronički nadograditi verziju Fantasy FINDR-a koju koristite na svom mobilnom uređaju. Slažete se s takvim automatskim nadogradnjama na mobilnom uređaju i suglasni ste da će se uvjeti i odredbe ovog Ugovora primjenjivati ​​na sve takve nadogradnje. Slažete se da vam Fantasy FINDR LLC neće biti odgovoran za takve izmjene.

C. Otvoreni izvor. U odnosu na bilo koji kod otvorenog koda ili treće strane koji može biti ugrađen u Fantasy FINDR, takav otvoreni kôd pokriven je primjenjivom licencom EULA za otvoreni izvor ili treću stranu, ako postoji, koja autorizira korištenje takvog koda. Ništa u ovom Ugovoru ne ograničava vaša prava prema ili vam daje prava koja nadilaze uvjete i odredbe svake primjenjive licence krajnjeg korisnika za takav softver otvorenog koda. Posebice, ništa u ovom Ugovoru ne ograničava vaše pravo na kopiranje, izmjenu i distribuciju takvog softvera otvorenog koda koji podliježe uvjetima GNU Opće javne licence.

III. Prava pridržana. Prethodna dozvola za licencu prema ovom Ugovoru nije prodaja Fantasy FINDR-a ili bilo koje njegove kopije, a Fantasy FINDR LLC ili njegovi partneri ili dobavljači treće strane zadržavaju sva prava, vlasništvo i interes u Fantasy FINDR-u (i bilo kojoj njegovoj kopiji). Svaki vaš pokušaj da prenesete bilo koja prava, dužnosti ili obveze iz ovog Ugovora, osim ako je to izričito predviđeno ovim Ugovorom, je ništav. Fantasy FINDR LLC zadržava sva prava koja nisu izričito dodijeljena ovim Ugovorom.

 

IV. Zaštitni znakovi, oznake usluga i logotipi. Naziv ove web stranice je znak usluge Fantasy FINDR LLC. Nikakva uporaba ove oznake nije dopuštena osim uz prethodnu pismenu autorizaciju i dopuštenje tvrtke Fantasy FINDR LLC. Sva prava pridržana.

 

V. Krajnji korisnici vlade. Ako se Fantasy FINDR LLC nabavlja u ime Vlade Sjedinjenih Američkih Država, primjenjuje se sljedeća odredba. Korištenje, umnožavanje ili otkrivanje Fantasy FINDR-a od strane Vlade SAD-a podliježe ograničenjima navedenim u ovom Ugovoru i kao što je navedeno u DFARS-u 227.7202-1 (a) i 227.7202-3 (a) (1995), DFARS 252.227-7013 (c) ) (1) (ii) (OCT 1988), FAR 12.212 (a) (1995.), FAR 52.227-19 ili FAR 52.227-14 (ALT III), kako je primjenjivo.

 

VI. Kontrola izvoza. Fantasy FINDR LLC potječe iz Sjedinjenih Država i podliježe izvoznim zakonima i propisima Sjedinjenih Američkih Država. Fantasy FINDR LLC ne smije se izvoziti ili ponovno izvoziti u određene zemlje ili one osobe ili subjekte kojima je zabranjen izvoz iz Sjedinjenih Država. Osim toga, tvrtka Fantasy FINDR LLC može podlijegati uvoznim i izvoznim zakonima drugih zemalja. Slažete se da ćete se pridržavati svih zakona Sjedinjenih Američkih Država i stranih zakona koji se odnose na korištenje Fantasy FINDR LLC i Fantasy FINDR softvera.

 

VII. Prodavaonice aplikacija. Prihvaćate i slažete se da dostupnost Fantasy FINDR softvera ovisi o trećoj strani od koje ste primili Fantasy FINDR softver, npr. Android Market, Amazon Store ili Apple app store (svaki, “App Store”). Prihvaćate da je ovaj Ugovor između vas i Fantasy FINDR LLC, a ne s App Storeom. Svaka App Store može imati svoje uvjete i odredbe na koje se morate složiti prije nego što s njega preuzmete Fantasy FINDR softver. Slažete se da ćete se pridržavati i vaša licenca za korištenje Fantasy FINDR softvera uvjetovana je vašom usklađenošću sa svim primjenjivim uvjetima i odredbama primjenjive App Store.

 

KRŠENJA; PRESTANAK

BUDITE SAVJETOVANI DA ĆE FANTASY FINDR LLC PRIDRŽAVATI SVA PRAVA ZA PRAĆENJE I UKLANJANJE SVIH SADRŽAJA KOJA JE OBJAVLJENA JAVNO I PRIVATNO, I NEĆE OSTAVLJATI BILO KOJE ZLOSTAVLJIVE KORISNIKE ILI OBJEKTIVAN SADRŽAJ I AKTIVNOSTI UKLJUČENE, ALI NE OGRANIČENE NA OVE OZNAKE. Slažete se da ako Fantasy FINDR LLC vjeruje u dobroj vjeri da ste prekršili bilo koji od uvjeta ovog Ugovora, on može prekinuti bilo koji račun koji imate s Fantasy FINDR-om ili vaše korištenje Fantasy FINDR-a ili bilo kojeg njegovog dijela te ukloniti i odbaciti cijeli ili bilo koji dio vašeg računa ili bilo kojeg korisničkog doprinosa, u bilo koje vrijeme bez povrata bilo kojeg dijela naknade za preuzimanje, kako je navedeno u nastavku. Slažete se da bilo kakav prekid vašeg pristupa Fantasy FINDR-u ili bilo kojem računu koji možda imate ili njegov dio može se izvršiti bez prethodne najave i slažete se da Fantasy FINDR LLC neće biti odgovoran vama ili trećoj strani za takvo raskidanje. Fantasy FINDR LLC ne dopušta aktivnosti koje krše autorska prava na Fantasy FINDR, te zadržava pravo ukinuti pristup Fantasy FINDR-u i ukloniti sav dostavljeni sadržaj od svih osoba za koje se utvrdi da su ponovljeni prekršitelji. Svaka sumnja na lažne, uvredljive ili nezakonite aktivnosti koje mogu biti osnova za prestanak korištenja Fantasy FINDR-a i mogu se uputiti odgovarajućim tijelima za provedbu zakona. Ovi pravni lijekovi su dodatak svim drugim pravnim lijekovima koje Fantasy FINDR može imati po zakonu ili u kapitalu. Ovaj Ugovor ostaje u punoj snazi ​​i učinku dok koristite aplikaciju. Svoju uporabu možete prekinuti u bilo kojem trenutku, iz bilo kojeg razloga, brisanjem aplikacije. Ni u kojem slučaju nećete imati pravo na povrat bilo kojeg dijela naknade za preuzimanje plaćene bez obzira da li je aplikacija dobrovoljno izbrisana, a tvrtka vam zabranjuje korištenje aplikacije ili aplikacija ne ispunjava vaša očekivanja. Tvrtka može prekinuti ili obustaviti vašu primjenu aplikacije u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti ako Tvrtka vjeruje da ste prekršili ovaj Ugovor. Nakon takvog prekida ili suspenzije, NEĆE imati pravo na povrat bilo kojeg dijela naknade za preuzimanje. Tvrtka nije dužna otkriti, a može biti zabranjeno zakonom otkrivanja, razloga za prestanak ili suspenziju vašeg korištenja aplikacije. Nakon prestanka vaše upotrebe aplikacije iz bilo kojeg razloga, svi uvjeti ovog Ugovora preživljavaju takav raskid i nastavljaju s punom snagom i učinkom, osim za bilo koje pojmove koji po svojoj prirodi ističu ili su u potpunosti zadovoljni.

Vaše interakcije s drugim korisnicima

VI STE SVE ODGOVORNI ZA VAŠE INTERAKCIJE S DRUGIM KORISNICIMA. RAZUMIJETE DA DRUŠTVO NE VODI ZLOČINE I PRIKAZIVANJE KRIVIČNIH OSNOVA NA SVOJE KORISNIKE. DRUŠTVO TAKOĐER NE POSTAVLJA POZADINE NJEGOVIH KORISNIKA ILI NEPRIHVATANJA PROVJERAVA IZJAVE SVOJIH KORISNIKA. TVRTKA NE DAJE NIKAKVE IZJAVE ILI JAMSTVA U VEZI S ČLANOVIMA ILI NJIHOVOM KOMPATIBILNOSTOM S KOJIM TEKUĆIM ILI BUDUĆIM ČLANOVIMA. Tvrtka nije odgovorna za ponašanje bilo kojeg korisnika. Kao što je navedeno u i bez ograničavanja niže navedenog Odjeljka 10, Društvo, njegove podružnice ili njegovi partneri ni u kojem slučaju neće biti odgovorni (izravno ili neizravno) za bilo kakve gubitke ili štete, bilo izravne, neizravne, opće, posebne, kompenzacijske, posljedične i / ili slučajni, koji proizlaze iz ili se odnose na ponašanje vas ili bilo koga drugog u vezi s upotrebom aplikacije, uključujući, ali NIJE ograničeno na smrt, tjelesne ozljede, emocionalne nevolje i / ili bilo koju drugu štetu koja proizlazi iz komunikacija ili sastanaka s drugim korisnicima ili osobama koje susrećete putem aplikacije. Slažete se da ćete poduzeti sve potrebne mjere predostrožnosti u svim interakcijama s drugim korisnicima, osobito ako odlučite komunicirati izvan aplikacije ili osobno. Razumijete da Društvo ne daje nikakva jamstva, izričita ili implicitna, u pogledu vaše krajnje kompatibilnosti s osobama koje susrećete putem aplikacije. Ne biste trebali davati svoje financijske podatke (na primjer, podatke o kreditnoj kartici ili bankovnom računu) niti slati novac drugim korisnicima.

 

Nekomercijalno korištenje od strane članova

App je samo za osobnu upotrebu. Korisnici ne smiju upotrebljavati aplikaciju u vezi s bilo kojim komercijalnim nastojanjima, kao što su oglašavanje ili traženje bilo kojeg korisnika da kupuje ili prodaje bilo koje proizvode ili usluge koje nije ponudila tvrtka ili potiču druge da prisustvuju zabavama ili drugim društvenim funkcijama, ili umrežavanje, u komercijalne svrhe , Tvrtka može istražiti i poduzeti sve moguće pravne radnje kao odgovor na nezakonite i / ili neovlaštene upotrebe aplikacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na prikupljanje adresa e-pošte i / ili telefonskih brojeva članova putem elektroničkih ili drugih sredstava u svrhu slanja neželjenih poruka e-pošte , tekstove ili telefonske pozive te neovlašteno uokvirivanje ili povezivanje s aplikacijom.

 

Vlasnička prava

Društvo posjeduje i zadržava sva vlasnička prava u aplikaciji, te u svom sadržaju, zaštitnim znakovima, trgovačkim imenima, uslužnim žigovima i drugim pravima intelektualnog vlasništva koja se na to odnose. Aplikacija sadrži materijal zaštićen autorskim pravima, zaštitne znakove i druge vlasničke informacije tvrtke i njezinih davatelja licence. Suglasni ste da nećete kopirati, mijenjati, prenositi, stvarati izvedene radove, koristiti ili reproducirati na bilo koji način materijal zaštićen autorskim pravima, zaštitne znakove, trgovačke nazive, oznake usluga ili druga intelektualna vlasništva ili vlasničke informacije dostupne na aplikaciji, bez prvo dobivanje prethodnog pisanog pristanka Društva ili, ako takva imovina nije u vlasništvu Društva, vlasnik takvog intelektualnog vlasništva ili vlasničkih prava. Suglasni ste da nećete ukloniti, prikriti ili na drugi način izmijeniti obavijesti o vlasništvu koje se pojavljuju na bilo kojem sadržaju, uključujući autorska prava, zaštitne znakove i druge obavijesti o intelektualnom vlasništvu.

Korisnički sadržaj i informacije

Odgovornost za korisnički sadržaj. Isključivo ste odgovorni za sadržaj i informacije koje objavljujete, snimate, prikazujete ili na drugi način stavljate na raspolaganje na aplikaciji drugim korisnicima, uključujući fotografije ili tekst profila ili statistike, bez obzira je li to javno objavljeno ili privatno preneseno. Ne smijete objavljivati ​​na aplikaciji niti prenositi bilo kojem drugom korisniku (bilo na ili izvan aplikacije), bilo koji uvredljiv, netočan, uvredljiv, profan, prijeteći, zastrašujući, uznemirujući, rasno uvredljiv, ili nezakonit materijal, ili bilo koji materijal koji krši ili krši prava druge osobe. Vi ste potpuno odgovorni za korištenje APP-a i koristiti ga na svoj vlastiti rizik. Točnost informacija. Izjavljujete i jamčite da su sve informacije koje pošaljete nakon preuzimanja točne i istinite te da ćete odmah ažurirati sve informacije koje ste dali, a koje kasnije postaju netočne, pogrešne ili netočne. Razumijete i slažete se da Društvo može nadzirati ili pregledati bilo koji Sadržaj koji objavite na aplikaciji. Tvrtka može izbrisati bilo koji sadržaj, u cijelosti ili djelomično, koji prema isključivoj prosudbi Društva krši ovaj Ugovor ili može naštetiti ugledu aplikacije ili tvrtke. Zabranjeni sadržaj. Zabranjeni sadržaj uključuje, bez ograničenja, Korisnički sadržaj koji je: profan, pogrdan, uvredljiv, uvredljiv, prijeteći, uznemirujući, zapaljiv, netočan, pogrešan, lažan ili nezakonit. Slijedi djelomičan popis vrsta sadržaja koji je zabranjen na aplikaciji: sadržaj koji promiče rasizam, netrpeljivost, mržnju ili fizičku štetu bilo koje vrste protiv bilo koje skupine ili pojedinca; zalaže se za uznemiravanje ili zastrašivanje druge osobe; traži novac od drugih korisnika aplikacije ili je namijenjen da ga na neki drugi način prevare; promiče informacije koje su lažne ili obmanjujuće, ili promiču nezakonite aktivnosti ili ponašanje koje je klevetničko, klevetničko ili na drugi način nepoželjno; sadrži fotografije ili slike druge osobe bez njegove ili njezine dozvole; pruža materijal koji iskorištava ljude na seksualan, nasilan ili drugi nelegalan način ili prikuplja osobne podatke od bilo koga tko nije prepoznat kao zakonski priznata odrasla osoba ili sadrži viruse, vremenske bombe, trojanske konje, otkazne zapise, crve ili druge štetne ili ometajuće kodove, komponente ili uređaje; utjelovljuje, ili na drugi način lažno prikazuje pripadnost, vezu ili povezanost s bilo kojom osobom ili entitetom; ometa normalan tijek dijaloga, uzrokuje da se zaslon "pomiče" brže nego što drugi korisnici mogu tipkati, ili na drugi način negativno utječe na sposobnost drugih korisnika da se uključe u razmjenu u stvarnom vremenu; prikuplja osobne identifikacijske informacije od drugih korisnika u komercijalne ili nezakonite svrhe ili širi osobne podatke druge osobe bez njegovog ili njezinog dopuštenja. Tvrtka pridržava pravo, prema vlastitom nahođenju, da istraži i poduzme odgovarajuće pravne radnje protiv bilo koga tko krši ovu odredbu, uključujući uklanjanje vrijeđajne komunikacije iz aplikacije i ukidanje ili obustavljanje korištenja aplikacije takvih prekršitelja.

 

Informacije o lokaciji i udaljenosti. Kada upotrebljavate aplikaciju, prikupit ćemo vašu lokaciju kako bismo odredili vašu udaljenost od drugih korisnika ("Informacije o udaljenosti") putem tehnologije GPS, Wi-Fi i / ili mobilne tehnologije na uređaju, osim ako postavke operacijskog sustava uređaja konfigurirate na spriječiti prikupljanje informacija o lokaciji. Vaša zadnja poznata lokacija može se pohraniti u svrhu izračunavanja informacija o udaljenosti između vas i drugih korisnika.

 

Informacije o udaljenosti. Aplikacija je osmišljena kako bi korisnicima omogućila dijeljenje informacija o udaljenosti. Kao rezultat toga, informacije o udaljenosti su javne, a drugi korisnici aplikacije mogu vidjeti podatke o udaljenosti (uključujući koliko ste metara ili metara od njih). Korisnici aplikacije mogu koristiti značajku pretraživanja u aplikaciji za pretraživanje drugih korisnika prema udaljenosti ili u određenoj zemljopisnoj blizini. Za ove će se pretrage koristiti informacije o udaljenosti.

 

Informacije o profilu. Prikupljamo podatke koje dobrovoljno dostavljate, kao što su vaša dob, visina, težina, vrsta tijela, etnička pripadnost, podaci o geografskoj lokaciji i sve druge informacije koje dodajete svom profilu na aplikaciji ili koje su generirane upotrebom aplikacije usluge.

 

Dijeljeni tekst, fotografije, videozapisi i lokacija. Aplikacija vam omogućuje dijeljenje tekstualnih poruka, fotografija, videozapisa i vaše lokacije s drugim korisnicima, a ako odlučite dijeliti svoje tekstualne poruke, fotografije, videozapise i lokaciju, takve se stavke mogu zadržati i pohraniti na našim poslužiteljima prema potrebi prema važećem zakonu ,

Osim toga, ako odlučite dijeliti te stavke s drugim korisnicima aplikacije, možda ih nećemo moći ukloniti s naših poslužitelja ili ih učiniti nedostupnima svima s kojima ste ih podijelili. Slanje tekstualnih poruka, fotografija, videozapisa ili vaše lokacije putem aplikacije vaša je odluka. Odabirom da dijelite te informacije, trebali biste razumjeti da možda više nećete moći kontrolirati kako se te informacije upotrebljavaju te da one mogu postati javno dostupne (ovisno djelomično o radnjama ili radnjama drugih osoba s kojima ste podijelili informacije ). Fantasy FINDR LLC nije odgovoran za bilo kakvu uporabu ili zlouporabu informacija koje dijelite.

 

Identifikatori uređaja. Kada za pristup usluzi upotrebljavate mobilni uređaj kao što je tablet ili telefon, možemo pristupiti, prikupljati, nadzirati, pohranjivati ​​na vašem uređaju i / ili daljinski pohranjivati ​​jedan ili više "identifikatora uređaja". Identifikatori uređaja su male podatkovne datoteke ili slični strukture podataka pohranjene na vašem mobilnom uređaju ili povezane s njima, koje jedinstveno identificiraju vaš mobilni uređaj. Identifikator uređaja može biti podatak pohranjen u vezi s hardverom uređaja, podaci pohranjeni u vezi s operativnim sustavom uređaja ili drugi softver ili podaci koje uređaj Fantasy FINDR šalje uređaju.

 

Zadržavanje podataka. Vaši će se podaci čuvati za nas sve dok je vaš račun aktivan. Zadržavamo informacije sve dok je potrebno pružiti usluge za aplikacije vama i drugima, podložno bilo kakvim zakonskim obvezama za daljnje čuvanje takvih informacija. Međutim, možemo zadržati podatke iz izbrisanih računa kako bi bili u skladu sa zakonom, kako bismo spriječili prijevaru, prikupili naknade, riješili sporove, riješili probleme, pomogli u istragama, proveli Uvjete i odredbe i poduzeli druge radnje dopuštene zakonom. Informacije koje čuvamo bit će, naravno, predmet ove Politike privatnosti.

Zabranjene aktivnosti

Tvrtka zadržava pravo istražiti i / ili prekinuti vaše korištenje aplikacije ako ste zloupotrijebili aplikaciju ili se ponašali na način koji tvrtka smatra neprikladnim ili nezakonitim, uključujući radnje ili komunikacije koje se događaju izvan aplikacije, a uključuju korisnike App. Slijedi djelomični popis vrsta radnji kojima se ne smijete baviti i strogo su zabranjene s obzirom na vaše korištenje aplikacije. NEĆE: sudjelovati u bilo kakvim aktivnostima ili razgovoru u vezi s trgovinom ljudima / prostitucijom bilo gdje koristeći bilo koju značajku aplikacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na, chat, fotografije (javne i privatne) i sve informacije o profilu; sudjelovati u bilo kakvim aktivnostima ili razgovorima vezanim za ilegalne tvari (uključujući, ali ne ograničavajući se na droge); oponašati bilo koju osobu ili entitet; tražiti novac od bilo kojeg korisnika; objaviti bilo koji Sadržaj koji je zabranjen Odjeljkom 9; "uhoditi" ili na drugi način uznemiravati bilo koju osobu; izraziti ili implicirati da su sve izjave koje napravite potvrđene od strane Društva bez našeg prethodnog pismenog pristanka; tražiti ili koristiti korisnike da prikriju identitet, izvor ili odredište nezakonito stečenog novca ili proizvoda; koristiti bilo kojeg robota, pauka, aplikacije za pretraživanje / dohvat web-lokacije ili drugog ručnog ili automatskog uređaja ili procesa za dohvaćanje, indeksiranje, "rudarstvo podataka" ili na bilo koji način reproducirati ili zaobići navigacijsku strukturu ili prezentaciju aplikacije ili njezinog sadržaja; prikupljanje adrese e-pošte ili telefonskih brojeva članova putem elektronskih ili drugih sredstava u svrhu slanja neželjene e-pošte ili telefonskih poziva uokvirivanje ili povezivanje s aplikacijom; ometati ili ometati aplikaciju ili poslužitelje ili mreže povezane s aplikacijom; slati e-poštom ili na drugi način prenositi bilo koji materijal koji sadrži softverske viruse ili bilo koji drugi računalni kôd, datoteke ili programe osmišljene za prekid, uništavanje ili ograničavanje funkcionalnosti bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera ili telekomunikacijske opreme; krivotvoriti zaglavlja ili na drugi način manipulirati identifikatorima kako bi se prikrilo podrijetlo bilo koje informacije prenesene na ili putem aplikacije (bilo izravno ili neizravno putem korištenja softvera treće strane); "okvir" ili "ogledalo" bilo kojeg dijela aplikacije, bez prethodnog pisanog odobrenja tvrtke; koristiti meta tagove ili kodove ili druge uređaje koji sadrže bilo kakvu referencu na tvrtku, aplikaciju ili bilo koji zaštitni znak, trgovačko ime, oznaku usluge, logotip ili slogan tvrtke kako bi bilo koju osobu uputili u bilo koju drugu aplikaciju u bilo koju svrhu; modificirati, prilagoditi, podlicencirati, prevesti, prodati, obrnuti inženjering, dešifrirati, dekompilirati ili na bilo koji drugi način rastaviti bilo koji dio aplikacije ili softvera koji se koristi na ili za aplikaciju, ili navesti druge da to učine; objavljivati, koristiti, prenositi ili distribuirati, izravno ili neizravno, na bilo koji način ili na bilo koji način bilo koji sadržaj ili informacije dobivene iz aplikacije, osim isključivo u vezi s upotrebom aplikacije u skladu s ovim Ugovorom.

 

Služba za korisnike

Društvo pruža pomoć i smjernice preko svojih predstavnika za brigu o kupcima. Kada komunicirate s našim predstavnicima za brigu o kupcima (putem e-pošte), pristajete da ne budete uvredljivi, opsceni, profani, uvredljivi, seksistički, prijeteći, uznemirujući, rasno uvredljivi ili da se na drugi način ne ponašate neprimjereno. E-poruke između vas i naših predstavnika za brigu o korisnicima mogu se zabilježiti u svrhu osiguranja kvalitete. Ako smatramo da je vaše ponašanje prema bilo kojem od naših predstavnika za brigu o kupcima ili drugim zaposlenicima u bilo kojem trenutku prijeteće ili uvredljivo, zadržavamo pravo da odmah prekinemo vaše članstvo i nećete imati pravo na povrat bilo kojeg dijela naknade za preuzimanje.

 

Izmjene usluge

Tvrtka zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti, privremeno ili trajno, aplikaciju (ili bilo koji njen dio) sa ili bez obavijesti. Suglasni ste da Društvo neće biti odgovorno vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, obustavu ili obustavu aplikacije. Kako bi zaštitili integritet aplikacije, tvrtka zadržava pravo da u bilo koje vrijeme po vlastitom nahođenju blokira korisnike od određenih IP adresa u pristupu aplikaciji.

 

Odricanje od odgovornosti

Prihvaćate i slažete se da niti tvrtka, niti njezine podružnice i partneri treće strane nisu odgovorni za i neće imati nikakvu odgovornost, izravno ili neizravno, za bilo kakav gubitak ili oštećenje, uključujući osobnu ozljedu ili smrt, kao posljedicu ili navodnu rezultat bilo kojeg netočnog ili netočnog sadržaja objavljenog na aplikaciji ili pod uvjetom da je povezan s aplikacijom, bilo da je uzrokovan korisnicima ili bilo kojoj opremi ili programiranju povezanom ili korištenom u aplikaciji; pravovremenost, brisanje ili uklanjanje, netočna dostava ili neuspjeh pohranjivanja bilo kojeg sadržaja, komunikacija ili postavki personalizacije; ponašanje, bilo online ili offline, bilo kojeg korisnika; bilo kakvu pogrešku, propust ili nedostatak, prekid, brisanje, izmjenu, kašnjenje u radu ili prijenosu, krađu ili uništavanje bilo kakvih komunikacija s korisnicima ili neovlaštenog pristupa; ili

bilo kakve probleme, kvarove ili tehničke neispravnosti bilo koje telefonske mreže ili vodova, računalnih online sustava, poslužitelja ili pružatelja usluga, računalne opreme, softvera, kvara e-pošte ili igrača zbog tehničkih problema ili zagušenja prometa na internetu ili u bilo kojoj aplikaciji ili kombinaciji istih uključujući ozljede ili oštećenja korisnika ili bilo kojeg računala ili uređaja bilo koje druge osobe povezane s sudjelovanjem ili preuzimanjem materijala u vezi s internetom i / ili u vezi s aplikacijom. U MAKSIMALNOM MJERU DOPUŠTENOG PRIMJENJIVOG ZAKONA, TVRTKA PRUŽA APLIKACIJU NA OSNOVU "KAKVA JE" I "KAO DOSTUPNA" I NE DAJE NIKAKVA JAMSTVA, BILO KOJA IZRIČITA, IMPLICIRANA, ZAKONSKA ILI DRUGAČIJA S obzirom na APP SADRŽAJ KOJI SADRŽI), UKLJUČUJUĆI (BEZ OGRANIČENJA) BILO KAKVA IMPLICIRANA JAMSTVA ZADOVOLJNE KVALITETE, PRODAJNE MJERE, PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU NAMJENU ILI NEPOVRATU. TVRTKA NE PREDSTAVLJA ILI JAMČI DA će APP biti BESPLATAN ILI POGREŠAN BESPLATAN, SIGURAN ILI DA ĆE BITI ISPRAVLJENI ILI GREŠKE NA APP. BILO KOJI MATERIJAL PREUZETI ILI OSTALO DOBIVEN KROZ KORIŠTENJE APPREZA PRIDRUŽENI S VLASTITOM DISKRETIJOM I RIZIKOM, A BIT ćete isključivo odgovorni za OVDU I SVE ZAHTJEVE I UZROKE DJELOVANJA U VEZI S OŠTEĆENJU VAŠEG RAČUNALNOG SUSTAVA PRISTUP, PREUZMI ILI PRIKAŽI UREĐAJ ILI GUBITAK ILI KORUPCIJU PODATAKA KOJI REZULTATI ILI MOGU REZULTATI PREUZIMANJE BILO KOJEG TOGA MATERIJALA. AKO NE PRIHVAĆATE OVO OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI, NISU OVLAŠTENI ZA PREUZIMANJE ILI DOBIVANJE BILO KOJEG MATERIJALA KROZ APP. S vremena na vrijeme, Tvrtka može dati mišljenja, savjete, izjave, ponude ili druge informacije treće strane ili sadržaje dostupne u aplikaciji. Svi sadržaji trećih strana su odgovornost njihovih autora i ne treba se nužno oslanjati na njih. Za takve sadržaje odgovorni su isključivo autori treće strane. TVRTKA NE: (I) JAMČI TOČNOST, POTPUNOST ILI KORISNOST BILO KOJE SADRŽAJE TREĆE STRANE NA APLIKACIJI, ILI (II) USVAJANJE, POTPUNJAVANJE ILI PRIHVAĆANJE ODGOVORNOSTI ZA TOČNOST ILI POUZDANOST BILO KOJEG MIŠLJENJA, SAVJETA ILI IZJAVE BILO KOJE STRANE KOJE SE PRIKAZUJE NA APP. POD KOJIM UVJETIMA NEĆE BITI DRUŠTVO ILI NJEGOVE PRILIKE BITI ODGOVORNE ILI ODGOVORNE ZA BILO KOJEG GUBITKA ILI OŠTEĆENJA U VEZI S VAŠIM OSLOBOĐENJEM NA INFORMACIJI ILI OSTALOM SADRŽAJU KOJI NAVEDENI KORISNICIMA.

Osim prethodnog stavka i drugih odredbi ovog Ugovora, sav savjet koji se može objaviti na aplikaciji služi samo u informativne i zabavne svrhe i nije namijenjen za zamjenu ili zamjenu bilo kojeg profesionalnog financijskog, medicinskog, pravnog ili drugog savjeta. Tvrtka ne daje nikakve izjave ili jamstva i izričito se odriče bilo kakve odgovornosti za bilo koje postupanje, radnju ili učinak na bilo koju osobu koja slijedi informacije koje su ponuđene ili pružene unutar ili putem aplikacije. Ako imate određenih briga ili se pojavi situacija u kojoj trebate profesionalni ili medicinski savjet, posavjetujte se s odgovarajuće obučenim i kvalificiranim stručnjakom.

Preuzimanja

Imajte na umu da; Aplikaciju možete preuzeti na Apple App Store, u Amazon Store ili Google Play trgovini

  

 

Mjerodavno pravo

Ovim sporazumom će se upravljati i tumačiti u skladu sa zakonima države Delaware, SAD, a da se ne primjenjuju načela sukoba zakona. Nadležnost: Suglasni ste da će se svaka radnja koja proizlazi iz zakona ili u vlasništvu, a koja proizlazi iz ili u vezi s ovim ugovorom ili Društvom, podnijeti samo u državnom ili saveznom sudu koji ima jurisdikciju nad državom Delaware, i ovime pristajete i podnosite isključivo osobne nadležnosti tih sudova u svrhu rješavanja takvih postupaka. Ništa u ovom sporazumu neće spriječiti Društvo da traži sudsku zabranu u nadležnom sudu. Neformalna odluka. Ako imate bilo kakav spor s nama, vi i Fantasy FINDR LLC se slažete da ćete prije bilo kakve formalne radnje stupiti u kontakt s nama, dati kratak, pismeni opis spora i vaše kontaktne informacije i dopustiti šezdeset (60) dana da prođu, tijekom kojeg će Fantasy FINDR LLC pokušati postići sporazumno rješenje bilo kojeg problema s vama. Vi i Slažemo se da savezni zakon Sjedinjenih Američkih Država, uključujući i Savezni zakon o arbitraži, i (u mjeri u kojoj to nije u skladu s saveznim zakonom ili u skladu sa zakonom) zakonima države Delaware, SAD, bez obzira na sukob zakonskih načela, regulirat će sve Pokriveni su sporovi. Takav će se zakon primjenjivati ​​bez obzira na Vaše prebivalište ili mjesto gdje koristite aplikaciju.

Naša arbitraža. Vi i Slažemo se da ovaj Ugovor i svaki od njegovih dijelova dokazuju transakciju koja uključuje međudržavnu trgovinu, a Savezni zakon o arbitraži primjenjuje se u svim slučajevima i uređuje tumačenje i provedbu arbitražnih pravila i arbitražnih postupaka. Bilo koja pokrivena sporna stvar mora se tvrditi pojedinačno u obvezujućoj arbitraži koju vodi Američka udruga za arbitražu (“AAA”) u skladu sa svojim Pravilima za arbitražu potrošača (uključujući korištenje stolnih, telefonskih ili video konferencijskih postupaka gdje je to prikladno i dopušteno smanjiti troškove putovanja). Vi i Slažemo se da arbitar neće provoditi bilo koji oblik klasne ili kolektivne arbitraže, niti će se udruživati ​​ili objedinjavati zahtjeve pojedinaca ili za njih. Vi i Slažemo se da će arbitar, a ne bilo koji federalni, međunarodni, državni ili lokalni sud ili agencija, imati isključivo ovlaštenje za rješavanje bilo kakvog spora koji se odnosi na tumačenje, primjenjivost, provedivost ili formiranje ovog Ugovora, uključujući svaku tvrdnju da svi ili je bilo koji dio ovog Ugovora ništavan ili osporavan ili je određeni zahtjev predmet arbitraže. Vi i Slažemo se da se presuda o arbitraži koju donese arbitar može upisati u bilo koji nadležni sud.

Nagrada arbitra Vama ili nama. Vi i Slažemo se da će za pitanja u kojima je tražena pomoć veća od 5.000 USD, odluka arbitra sadržavati bitne nalaze i zaključke na kojima je arbitar zasnovao odluku. Arbitar će odlučivati ​​o suštini svih potraživanja u skladu s mjerodavnim pravom, uključujući i priznata načela pravednosti, te će poštivati ​​sve zahtjeve povlastice priznate zakonom. Arbitar neće biti vezan odlukama u prethodnim arbitražama koje uključuju različite korisnike, ali je vezan odlukama u prethodnim arbitražama koje uključuju istog korisnika aplikacije u mjeri u kojoj to zahtijeva važeći zakon. Vi i Mi se slažemo da će arbitražna odluka biti konačna i obvezujuća, a presuda o odluci koju donese arbitar može se upisati u bilo koji sud koji ima tu nadležnost. Vi i mi se slažemo da ARBITRAŽ MOŽE DOPRINOSITI NAGRAĐIVANJE (UKLJUČUJUĆI MONETARNO, INJUNCTIVE I DEKLARATORIJSKO OSLOBOĐENJE) SAMO U SLOBODU POJEDINAČNE STRANE KOJE TRAŽI OSLOBAĐANJE I SAMO ZA POTREBNO OSIGURAVANJE ODREĐENOG POJEDINAČNIH ZAHTJEVA OD STRANE VAŠE ZAHTJEVE. BILO KOJI RELEF NAGRAĐEN NE MOŽE UTJECATI NA DRUGE KORISNIKE.

Iznimke od našeg ugovora za arbitražu sporova. Postoje samo dvije iznimke od ovog sporazuma za arbitražu:

Prvo, ako bilo koja strana opravdano vjeruje da je druga strana na bilo koji način povrijedila ili prijetila da će povrijediti prava intelektualnog vlasništva druge strane, stranka čija su prava povrijeđena može tražiti zabranu ili drugo odgovarajuće privremeno rješenje u bilo kojem nadležnom sudu ,

Drugo, svaka stranka će zadržati pravo tražiti pomoć u sudu za sporove male vrijednosti za sporove ili zahtjeve u okviru nadležnosti tih sudova.

 

Tko snosi troškove arbitraže. Vi i Slažemo se da će plaćanje svih naknada za podnošenje, administraciju i arbitra biti regulirano pravilima AAA, osim ako je drugačije navedeno u ovom ugovoru za arbitražu.

Buduće izmjene Sporazuma o arbitraži. Bez obzira na bilo koju odredbu iz ovog Ugovora u suprotnom, Vi i mi se slažemo da ako napravimo bilo kakvu izmjenu ovog sporazuma za arbitražu u budućnosti, ta izmjena neće se primjenjivati ​​na bilo koji zahtjev koji je podnesen u pravnom postupku protiv Fantasy FINDR LLC prije datum stupanja na snagu amandmana. Međutim, izmjena će se primjenjivati ​​na sve ostale sporove ili zahtjeve koji su uređeni ugovorom o arbitraži koji su nastali ili mogu nastati između Vas i Fantasy FINDR LLC. Ako se ne slažete s tim izmijenjenim uvjetima, možete zatvoriti svoj račun u roku od trideset (30) dana od objavljivanja ili obavijesti i nećete biti obvezani izmijenjenim uvjetima.

Pravosudni forum za pravne sporove. Osim ako se Vi i mi ne dogovorimo drugačije i osim ako se utvrdi da se sporazum o arbitraži ne primjenjuje na Vas ili na određenu tužbu ili spor, bilo kao rezultat Vaše odluke da se isključite iz sporazuma za arbitražu, kao rezultat odluke arbitra ili sudskog naloga, ili zato što ste međunarodni korisnik na koji se ovaj sporazum ne može arbitrirati, slažete se (osim ako zakonom nije drugačije određeno) da je bilo koji zahtjev ili spor koji je nastao ili može FINDR LLC mora biti riješen isključivo od strane državnog ili saveznog suda koji se nalazi u Delaware USA. Vi i Fantasy FINDR LLC pristajete na isključivu osobnu nadležnost sudova u državi Delaware u svrhu rješavanja svih takvih zahtjeva ili sporova.

MOŽETE ODABRATI ARBITRAŽU. AKO STE NOVI KORISNIK APP, MOŽETE ODABRATI SPORAZUM ZA ARBITRAŽU ("OPT-OUT") PRIMJENJIVANJEM NA OPT-OUT OBAVIJEST. OBAVIJEST O OPT-OUT-u MORA BITI PREUZIMAN NE KASNIJE OD TRIDESET (30) DANA NAKON DATUMA KOJI PRIHVATITE UVJETE OVOG UGOVORA. AKO NISTE NOVI KORISNIK APLIKACIJE, IMATE DO TRIDESET (30) DANA NAKON POSTAVLJANJA NOVIH UVJETA ZA PODNOŠENJE OBAVIJESTI O OPT-IZLAZI.

Postupak za isključivanje arbitraže. Da biste se odjavili, morate poslati e-poštom svoje ime, adresu (uključujući adresu, grad, državu i poštanski broj), adresu e-pošte povezane s Vašim računom (a) na koje se odnosi isključenje, te nepromijenjena digitalna slika vaše važeće vozačke dozvole za:. Ovaj je postupak jedini način na koji možete isključiti sporazum o arbitraži. Ako se isključite iz sporazuma za arbitražu, svi ostali dijelovi ovog Ugovora i ovog Odjela za sporove i dalje će se primjenjivati ​​na Vas. Isključivanje iz ovog ugovora za arbitražu nema utjecaja na prethodne, druge ili buduće sporazume o arbitraži koje možda imate s nama.

OSTAVLJAJTE ODREĐENA PRAVA. PRIHVAĆAJUĆI SE OVOM UGOVORU, NESPOSTOJNO ODUSTAJITE OD PRAVA KOJA MOŽETE IMATI (i) SUDSKOM SUĐENJU (OSTALO KADA JE MALI ZAHTJEVI SUDOVIMA KOJI PREDVIĐENI IZNAD), (ii) SLUŽITI KAO PREDSTAVNIKA, KAO PRIVATNI ODVJETNIK BILO KOJI DRUGI PREDSTAVNIČKI KAPACITET, ILI SUDJELOVATI KAO ČLAN KLASE POTRAŽIVAČA, U BILO KOJEM SUDU, ARBITRAŽI ILI DRUGOM POSTUPKU PROTIV SADA I / ILI SURADNIM TREĆIM OSOBAMA I (iii) SUĐENJU ŽIRIJIMA POTREBNO POD OVIM UGOVOROM.

STATUT OGRANIČENJA ZA VAŠE ZAHTJEVE. BESPLATNO O BILO KOJEM STATUTU ILI ZAKONU NA POTREBNO, BILO KAKVU ILI UZROK DJELOVANJA ILI POVEZANIH S KORIŠTENJEM MJESTA, USLUGA ILI OVOG SLAGANJA

MENT MORA BITI UPISANI U JEDNOM (1) GODINI POSLIJE TAKVOG POTRAŽIVANJA ILI UZROKA DJELOVANJA ILI DA ĆE BITI ZAUVIJEK.

 

Nemamo nikakvu obvezu zadržavanja bilo kakve evidencije Vašeg računa. Fantasy FINDR LLC nema obvezu zadržavanja zapisa o Vašem računu ili bilo kojih podataka ili informacija koje ste možda pohranili, uključujući chat, radi vaše udobnosti putem vašeg računa. Aplikacija nije namijenjena za pohranu podataka. Vi ste isključivo odgovorni za stvaranje sigurnosnih kopija podataka, uključujući chat.

OGLAŠAVANJE.

Fantasy FINDR LLC i njegovi licencirani mogu javno prikazivati ​​oglase i druge informacije u blizini Vašeg sadržaja. Za takve oglase nemate pravo na naknadu. Način, način i opseg takvog oglašavanja podložni su promjenama bez posebne najave ili Naša odgovornost prema Vama. Aplikacija može sadržavati veze na druge web stranice ili usluge, bilo putem oglašavanja ili na neki drugi način, (“Web stranice trećih strana”). Fantasy FINDR LLC ne prihvaća takve povezane stranice ili informacije, materijale, proizvode ili usluge koje se nalaze na drugim povezanim stranicama ili kojima se može pristupiti putem drugih povezanih stranica. Nadalje, tvrtka Fantasy FINDR LLC ne daje nikakva izričita ili implicirana jamstva u vezi s informacijama, materijalom, proizvodima ili uslugama koje su sadržane ili dostupne putem povezanih stranica. Pristup i korištenje povezanih stranica, uključujući informacije, materijale, proizvode i usluge na povezanim stranicama ili dostupne putem povezanih stranica, isključivo je na vlastitu odgovornost. Mi ne kontroliramo ove web stranice trećih strana i ovaj se Ugovor ne odnosi na tvrtke koje tvrtka Fantasy FINDR LLC ne posjeduje niti kontrolira, niti na radnje ljudi koje Fantasy FINDR LLC ne zapošljava niti upravlja njima. Uvijek biste trebali provjeriti uvjete korištenja objavljene na web-stranicama trećih strana.

Vaša korespondencija ili poslovni odnosi ili sudjelovanje u promocijama oglašivača pronađenih na ili putem aplikacije isključivo su između Vas i takvog oglašivača. Slažete se da Fantasy FINDR LLC neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste koja je nastala kao rezultat bilo kojeg takvog poslovanja ili kao rezultat prisutnosti takvih oglašivača na App.

Stranke osim Fantasy FINDR LLC mogu pružati usluge ili prodavati proizvode putem aplikacije. Mi nismo odgovorni za ispitivanje ili procjenu, i ne jamčimo ponudu bilo koje od ovih djelatnosti ili sadržaj njihovih proizvoda i usluga. Fantasy FINDR LLC ne preuzima nikakvu odgovornost ili odgovornost za radnje, proizvod i sadržaj svih tih i bilo kojih trećih strana. Trebali biste pažljivo pregledati izjave o privatnosti trećih strana i druge uvjete korištenja. Koristeći aplikacije trećih strana koje se povezuju s aplikacijom ("Aplikacije treće strane"), prihvaćate i slažete se da Fantasy FINDR LLC može prenijeti korisnički sadržaj na web-lokacije trećih strana ili aplikacije treće strane putem razvijenih sučelja aplikacijskog protokola održavaju te web-stranice trećih strana ili aplikacije treće strane. Fantasy FINDR LLC nije odgovoran za prijenos korisničkog sadržaja iz aplikacije na web-stranice trećih strana ili aplikacije trećih strana, niti za korištenje korisničkog sadržaja na web-stranicama trećih strana ili aplikacijama trećih strana. Trebali biste pregledati uvjete pružanja usluge i pravila o privatnosti bilo koje web-stranice trećih strana ili aplikacija treće strane. Fantasy FINDR LLC nije odgovoran za i ne podržava bilo koje značajke, sadržaj ili druge materijale na ili dostupnima na web-lokacijama trećih strana ili aplikacijama trećih strana. Fantasy FINDR LLC također ne prikazuje, ne pregledava niti odobrava web-mjesta trećih strana ili aplikacije trećih strana. U skladu s tim, ako odlučite pristupiti web-lokacijama trećih strana ili aplikacijama trećih strana, to činite na vlastitu odgovornost i slažete se da je vaša upotreba bilo koje web-lokacije treće strane ili aplikacija treće strane na razini "kakva jest" bez bilo koje jamstvo za Stranice trećih strana ili aktivnosti trećih strana, te da se ovaj Ugovor ne primjenjuje na Vaše korištenje bilo kojeg web-mjesta treće strane ili aplikacija treće strane.

Prihvaćate i slažete se da Fantasy FINDR može uključiti Vaše korisničke sadržaje i informacije o lokaciji za korisničke račune iz aplikacije s izvorima informacija trećih strana i aplikacijama trećih strana u osiguravanju aplikacije.

 

Datum stupanja na snagu: raniji od 31. ožujka 2018. ili prihvaćanje od strane korisnika.
 

© 2018 by Fantasy FINDR™ LLC.

All Rights Reserved