Käyttöehdot ja yksityisyyden suoja
Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö:
Ladatessasi Fantasy FINDR-mobiilisovelluksen ("App"), olet sitoutunut noudattamaan näitä käyttöehtoja / tietosuojakäytäntöä (tämä "sopimus"). Lataamisen yhteydessä ja ennen sovelluksen käyttöä lue tämä sopimus. Jos et hyväksy ja suostu noudattamaan kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, älä käytä ja poista sovellusta välittömästi.
1. Tukikelpoisuus - VAIN TAPAHTUMAT: Lataamalla ja käyttämäsi sovellus takaa, että: Olet laillisesti tunnustettu aikuinen; Et ole kielletty käyttämästä sovellusta; Sinun ei tarvitse rekisteröityä sukupuolirikokseksi kenellekään julkisyhteisössä; Sinulla on oikeus, valtuudet ja valmiudet tehdä tämä sopimus ja noudattaa kaikkia tämän sopimuksen ehtoja; Et ole BOT- ja / tai tietokoneohjelmisto, jonka tarkoituksena on houkutella ja / tai pettää sovelluksen käyttäjiä.
2. Käyttöehtojen hyväksyminen / Tietosuojakäytäntö: Tämä sopimus on sähköinen sopimus, jossa vahvistetaan oikeudellisesti sitovat ehdot, jotka sinun on hyväksyttävä sovelluksen käyttöön. Tämä sopimus sisältää ehdot, jotka sinä olet julkistanut ja hyväksynyt, jos lataat ja käytät sovellusta, kuten maakohtaisia ​​/ sovelluskohtaisia ​​termejä ja sovelluskohtaisia ​​ominaisuuksia. Kun lataat ja käytät App-sovellusta, hyväksyt tämän sopimuksen ja hyväksyt ehdot, ehdot ja ilmoitukset sekä suostut siihen, että tämä sopimus ja kaikki ilmoitukset toimitetaan sinulle sähköisessä muodossa. Fantasy FINDR LLC (”Yhtiö”) voi muuttaa tätä sopimusta määräajoin, jotta muutokset tulevat voimaan, kun yhtiö on lähettänyt sovelluksen. Sovelluksen avulla hyväksyt tämän sopimuksen vastaanottamisen sähköisessä muodossa. Jos haluat peruuttaa tämän suostumuksen, sinun on lopetettava sovelluksen käyttö ja poistettava se välittömästi.
3. Käyttäjäprofiilit: Käyttäjän profiili saattaa jäädä sovellukseen, vaikka käyttäjä ei aktiivisesti käyttäisi sovellusta ja / tai poistanut sovelluksen puhelimestaan. Käyttäjät eivät saa ladata mitään julkista valokuvaa, joka sisältää laittomia, nimenomaisia ​​ja / tai häiritseviä sisältöjä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, rasistisia kuvia / kuvauksia, alastomuutta tai pornografista materiaalia, ampuma-aseita, huumeita / huumeita, mukaan lukien kaikki symbolit ja / tai emoji (s).
4. KÄYTTÄJÄN LISENSSIT: I. Mobiililaite. Jos haluat käyttää Fantasy FINDR -ohjelmaa, sinulla on oltava mobiililaite, joka on yhteensopiva Fantasy FINDR-sovelluksen kanssa. Fantasy FINDR, LLC ei takaa, että Fantasy FINDR on yhteensopiva mobiililaitteen kanssa.
II. Lisenssin myöntäminen. Tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti Fantasy FINDR, LLC myöntää sinulle ei-yksinomaisen, siirrettävän, peruutettavan lisenssin käyttää Fantasy FINDR: n koottua koodikopiota yhdelle tilille yhdellä mobiililaitteella, jonka omistat tai vuokraat yksinomaan sinä, henkilökohtainen, ei-kaupallinen käyttö.
A. Rajoitukset. Et voi: (i) muokata, purkaa, purkaa tai kääntää Fantasy FINDRia, paitsi siinä määrin, että tällainen rajoitus on nimenomaisesti kielletty laissa; (ii) vuokrata, vuokrata, lainata, jälleenmyydä, myöntää lisenssejä, jakaa tai muuten siirtää Fantasy FINDR: ää jollekin kolmannelle osapuolelle tai käyttää Fantasy FINDR -toimintoa jakamaan aikaa tai vastaavia palveluja kolmannelle osapuolelle; (iii) tehdä kopioita Fantasy FINDR: stä; (iv) poistaa, kiertää, poistaa käytöstä, vahingoittaa tai muuten häiritä Fantasy FINDR: n turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia, jotka estävät tai rajoittavat Fantasy FINDR -palvelun kautta saatavan sisällön käyttöä tai kopiointia tai ominaisuuksia, jotka pakottavat rajoituksia Fantasy FINDR: n käyttöön; tai (v) poistaa tekijänoikeus- ja muut omistusoikeudet koskevat ilmoitukset Fantasy FINDR: stä.
B. Ohjelmistopäivitykset. Hyväksyt, että Fantasy FINDR LLC saattaa ajoittain julkaista Fantasy FINDR: n päivitettyjä versioita ja saattaa automaattisesti päivittää mobiililaitteessasi käytetyn Fantasy FINDR -versiota. Hyväksyt tällaisen automaattisen päivityksen mobiililaitteessasi ja sopivat, että tämän sopimuksen ehtoja sovelletaan kaikkiin tällaisiin päivityksiin. Hyväksyt, että Fantasy FINDR LLC ei ole vastuussa sinulle tällaisista muutoksista.
C. Avoin lähde. Mitä tahansa avoimen lähdekoodin tai kolmannen osapuolen koodia, joka voidaan sisällyttää Fantasy FINDR: ään, tällainen avoimen lähdekoodin kattama sovellettavan avoimen lähdekoodin tai kolmannen osapuolen käyttöoikeussopimus, jos sellainen on, sallii tällaisen koodin käytön. Mikään tässä sopimuksessa ei rajoita oikeuksiasi sellaisten avoimen lähdekoodin ohjelmiston loppukäyttäjän lisenssin ehtojen ja ehtojen osalta, jotka korvaavat tämän käyttöoikeuden. Erityisesti tässä sopimuksessa ei rajoiteta oikeutta kopioida, muokata ja levittää sellaista avoimen lähdekoodin ohjelmistoa, johon sovelletaan GNU General Public License -sopimuksen ehtoja.
III. Oikeudet pidätetään. Edellä mainittu tämän sopimuksen mukainen lisenssi ei ole Fantasy FINDR: n tai sen kopion myynti eikä Fantasy FINDR LLC tai sen kolmansien osapuolten kumppaneita tai toimittajia pidättämään kaikki oikeudet, otsikot ja edut Fantasy FINDR (ja sen jäljennökset). Mahdollisuudet yrittää siirtää mitä tahansa jäljempänä mainittuja oikeuksia, velvollisuuksia tai velvoitteita lukuun ottamatta tässä sopimuksessa nimenomaisesti säädetty, on mitätön. Fantasy FINDR LLC pidättää kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä tämän sopimuksen nojalla.
IV. Tavaramerkit, palvelumerkit ja logot. Tämän sivuston nimi on Fantasy FINDR LLC: n palvelumerkki. Tätä merkkiä ei saa käyttää vain Fantasy FINDR LLC: n etukäteen antamalla kirjallisella luvalla ja luvalla. Kaikki oikeudet pidätetään.
V. Valtion loppukäyttäjät. Jos Fantasy FINDR LLC hankitaan Yhdysvaltojen hallituksen puolesta, sovelletaan seuraavaa säännöstä. Yhdysvaltain hallituksen Fantasy FINDR: n käyttöä, päällekkäisyyttä tai julkistamista koskevat tässä sopimuksessa asetetut rajoitukset, kuten DFARS 227.7202-1 (a) ja 227.7202-3 (a) (1995), DFARS 252.227-7013 (c) ) (1) (ii) (OCT 1988), FAR 12.212 (a) (1995), FAR 52.227-19 tai FAR 52.227-14 (ALT III), soveltuvin osin.
VI. Vientivalvonta. Fantasy FINDR LLC on peräisin Yhdysvalloista, ja siihen sovelletaan Yhdysvaltojen vientilakeja. Fantasy FINDR LLC: tä ei saa viedä tai jälleenviedä tiettyihin maihin tai henkilöihin tai yhteisöihin, joiden on kielletty saamasta vientiä Yhdysvalloista. Lisäksi Fantasy FINDR LLC voi olla muiden maiden tuonti- ja vientilainsäädännön alainen. Suostut noudattamaan kaikkia Yhdysvaltain ja ulkomaisia ​​lakeja, jotka liittyvät Fantasy FINDR LLC: n ja Fantasy FINDR -ohjelmiston käyttöön.
VII. App-myymälät. Hyväksyt ja hyväksyt, että Fantasy FINDR -ohjelmiston saatavuus riippuu kolmannesta osapuolesta, jolta sait Fantasy FINDR -ohjelmiston, esim. Android Market, Amazon Store tai Apple App Store (kukin, App Store). Hyväksyt, että tämä sopimus on sinun ja Fantasy FINDR LLC: n välillä eikä App Storessa. Jokaisella App Storella voi olla omat ehdot, jotka sinun on sovittava ennen Fantasy FINDR -ohjelmiston lataamista siitä. Sitoudut noudattamaan, ja lisenssi käyttää Fantasy FINDR -ohjelmaa edellyttää, että noudatat kaikkia sovellettavan App Storen sovellettavia ehtoja.
5. VIOLLA; PÄÄTTÄMINEN: ON HYVÄKSYNYT, ETTÄ FANTASY FINDR LLC VÄHENNÄÄ KAIKKI OIKEUDET SEURANTAA JA POISTA JÄSENVALTIOIDEN JÄLKEEN, JA EI KOSKEVA KOSKEVA KÄYTTÄJÄT TAI SOVELLETTAVIA SISÄLTÖÄ JA TOIMINTA, JOTKA EI OLE SOVELTAMAT TÄMÄN SOPIMUKSEN 9 JA 10 LUKUUN . Hyväksyt, että jos Fantasy FINDR LLC uskoo vilpittömässä mielessä, että olet rikkonut tämän sopimuksen ehtoja, se voi irtisanoa minkä tahansa tilin, jonka sinulla on Fantasy FINDR: llä tai Fantasy FINDR: n tai minkä tahansa sen osan käytöstä, ja poista ja poista hävitä kaikki tai mikä tahansa osa tilistäsi tai käyttäjän lähettämistäsi milloin tahansa ilman palautusta osasta latausmaksua, kuten alla on mainittu. Hyväksyt, että minkä tahansa pääsysi Fantasy FINDR -ohjelmaan tai mihin tahansa tiliin, johon sinulla voi olla, tai sen osasta. voi tapahtua ilman ennakkoilmoitusta, ja suostut siihen, että Fantasy FINDR LLC ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle tällaisesta irtisanomisesta. Fantasy FINDR LLC ei salli tekijänoikeuksia loukkaavaa toimintaa Fantasy FINDR: ssä, ja pidättää itsellään oikeuden lopettaa pääsyn Fantasy FINDR -ohjelmaan ja poistaa kaikki sisällöt, jotka on toimitettu toistuviksi rikkojiksi. Kaikki epäillyt vilpilliset, väärinkäytökset tai laittomat toimet, jotka saattavat olla syitä lopettaa Fantasy FINDR -käytön käyttö, voidaan siirtää asianomaisille lainvalvontaviranomaisille. Nämä korjaustoimenpiteet täydentävät kaikkia muita korjaustoimenpiteitä Fantasy FINDR: llä voi olla lain tai oman pääoman ehtoisia. Tämä sopimus pysyy täysin voimassa ja vaikuttaa sovelluksen käytön aikana. Voit lopettaa käytön milloin tahansa, mistä tahansa syystä poistamalla sovelluksen. Et voi missään tapauksessa saada takaisin mitään latausmaksun osaa, joka on maksettu riippumatta siitä, poistatko sovelluksen vapaaehtoisesti, että yritys on kieltäytynyt käyttämästä sovellusta, tai sovellus ei täytä odotuksiasi. Yhtiö voi lopettaa sovelluksen käytön tai keskeyttää sen käytön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, jos yhtiö uskoo, että olet rikkonut tätä sopimusta. Tällaisen irtisanomisen tai keskeyttämisen yhteydessä EI ole oikeutettu palauttamaan mitään latausmaksun osaa. Yhtiön ei tarvitse paljastaa, ja se saattaa olla lakisääteisen kiellettyä paljastaa sovelluksen käytön keskeyttämisen tai keskeyttämisen syyn. Kun sovelluksesi käyttö on lopetettu jostain syystä, kaikki tämän sopimuksen ehdot säilyvät voimassaolon päättyessä, ja ne jatkuvat täysimääräisinä ja vaikuttavina lukuun ottamatta kaikkia ehtoja, jotka niiden luonteen mukaan päättyvät tai ovat täysin tyytyväisiä.
6. Sinun vuorovaikutus muiden käyttäjien kanssa: YRITYKSELLISET VASTUULLISUUDET MUIDEN KÄYTTÄJIEN kanssa. Ymmärrät, että YRITYS EI SAA KYSYTTÄVÄT TARKASTUKSET TAI KÄYTTÖJÄRJESTELMÄSTÄ. YRITYS EIVÄT KOSKAAN KOSKAAN KOSKAAN KÄYTTÄJÄT TAI KÄYTTÄJÄT TARKOITTAA KÄYTTÄJIEN LAUSUMAA. YRITYS EI TOIMITTAA JÄSENVALTIOITA TAI TAKUUJA JÄSENVALTIOIDEN TAI YHTEENSOPIVUUDESTA KOSKEVAN KANSSA C URRENT TAI TULEVAT JÄSENET. Yhtiö ei ole vastuussa käyttäjän käyttäytymisestä. Kuten jäljempänä 10 §: ssä todetaan ja sitä rajoittamatta, Yhtiö, sen tytäryhtiöt tai sen kumppanit eivät ole missään tapauksessa vastuussa (suoraan tai välillisesti) mistään vahingoista, jotka ovat suoria, epäsuoria, yleisiä, erityisiä, korvaavia, johdonmukaisia ​​ja / tai satunnaista, jotka johtuvat Teidän tai kenenkään muun käyttäytymisestä tai jotka liittyvät Sovelluksen käyttöön, mukaan lukien, mutta EI rajoittuen kuolemaan, ruumiinvammoihin, emotionaaliseen ahdistukseen ja / tai muuhun viestintään tai kokouksiin liittyviin vaurioihin. muiden käyttäjien tai henkilöiden kanssa, joita tapaat Appin kautta. Suostut toteuttamaan kaikki tarvittavat varotoimet kaikissa vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa, varsinkin jos päätät kommunikoida sovelluksen käytöstä tai tavata henkilökohtaisesti. Ymmärrät, että yhtiö ei anna mitään takuuta, ei nimenomaista tai epäsuoraa, koskien lopullista yhteensopivuuttasi henkilöiden kanssa, jotka tapaat Appin kautta. Sinun ei pitäisi antaa taloudellisia tietojasi (esimerkiksi luottokorttisi tai pankkitilisi tietoja) tai lanka tai muuten lähettää rahaa muille käyttäjille.
7. Jäsenet käyttävät ei-kaupallista käyttöä: Sovellus on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjät eivät saa käyttää sovellusta kaupallisten pyrkimysten yhteydessä, kuten mainosten tai pyytämällä käyttäjiä ostamaan tai myymään tuotteita tai palveluita, joita yritys ei tarjoa tai jotka pyytävät muita osallistumaan puolueisiin tai muihin sosiaalisiin toimintoihin tai verkottumiseen kaupallisiin tarkoituksiin . Yhtiö voi tutkia ja ryhtyä kaikkiin käytettävissä oleviin oikeudellisiin toimiin sovelluksen laittomiin ja / tai luvattomiin käyttötarkoituksiin, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, jäsenten sähköpostiosoitteiden ja / tai puhelinnumeroiden kerääminen sähköisesti tai muulla tavalla ei-toivottujen sähköpostiviestien lähettämiseksi. , tekstit tai puhelinsoitot sekä luvaton sovelluksen muodostaminen tai liittäminen sovellukseen.
8. Omistusoikeudet: Yhtiö omistaa ja säilyttää kaikki omistusoikeudet Appiin ja kaikkiin sisältöön, tavaramerkkeihin, kauppanimiin, palvelumerkkeihin ja muihin niihin liittyviin immateriaalioikeuksiin. Sovellus sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, tavaramerkkejä ja muuta yhtiön ja sen lisenssinantajien omistamaa tietoa. Sitoudut olemaan kopioimatta, muokkaamatta, lähettämättä, luomatta minkäänlaisia ​​tekijänoikeuksin suojattuja aineistoja, tavaramerkkejä, kauppanimiä, palvelumerkkejä tai muita immateriaalioikeuksia tai omistusoikeudellisia tietoja, jotka ovat saatavilla sovelluksessa ensin hankkimalla yhtiön etukäteen antama kirjallinen suostumus tai, jos tällainen omaisuus ei ole yhtiön omistuksessa, tällaisen immateriaalioikeuden tai omistusoikeuksien omistaja. Suostut olemaan poistamatta, hämmentämättä tai muuten muuttamatta mitään sisältöä koskevaa omistusoikeutta koskevia ilmoituksia, kuten tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita immateriaalioikeuksia koskevia ilmoituksia.
9. Käyttäjän sisältö ja tiedot: vastuu käyttäjän sisällöstä. Olet yksin vastuussa sisällöstä ja tiedoista, jotka julkaistat, tallennat, näytetään tai muuten asetetaan saataville muille käyttäjille, mukaan lukien valokuvat tai profiiliteksti tai tilastot, riippumatta siitä, ovatko ne julkisia tai yksityisiä. Et voi lähettää sovellukseen tai lähettää kenellekään muulle käyttäjälle (joko sovelluksessa tai sen ulkopuolella), mitään loukkaavaa, epätarkkaa, väärinkäyttöistä, profaanista, uhkaavaa, pelottavaa, häiritsevää, rotuun loukkaavaa tai laitonta materiaalia tai materiaalia, joka rikkoo tai loukkaa toisen henkilön oikeuksia. SINUN ON VASTAAVAT VASTAAN APP-KÄYTTÖÄ JA KÄYTÄ TÄMÄN OMAISUUDESSA. Tietojen oikeellisuus.Voit osoittaa ja takaa, että kaikki lataamisen yhteydessä lähettämäsi tiedot ovat tarkkoja ja totuudenmukaisia ​​ja että päivitätte välittömästi kaikki antamasi tiedot, jotka tulevat myöhemmin epätarkoiksi, harhaanjohtaviksi tai vääriksi. Ymmärrät ja suostut siihen, että yritys voi seurata tai tarkastella mitä tahansa sisältöä, jonka olet lähettämässä sovelluksessa. Yhtiö voi poistaa kokonaan tai osittain sellaisen sisällön, että Yhtiön yksinomainen päätös rikkoo tätä Sopimusta tai voi vahingoittaa Sovelluksen tai Yhtiön mainetta. Kielletty sisältö. Kielletty sisältö sisältää rajoituksetta käyttäjän sisältöä, joka on: profaani, loukkaavaa, loukkaavaa, loukkaavaa, uhkaavaa, häiritsevää, tulehduksellista, epätarkkaa, harhaanjohtavaa, vilpillistä tai laitonta. Seuraavassa on osittainen luettelo sellaisesta sisällöstä, joka on kielletty sovelluksessa: sisältö, joka edistää rasismia, bigotrya, vihaa tai fyysistä vahinkoa mihinkään ryhmään tai yksilöön nähden; kannattaa toisen henkilön häirintää tai pelottelua; pyytää rahaa muilta Appin käyttäjiltä tai muulla tavoin petosta; edistää vääriä tai harhaanjohtavia tietoja tai edistää laittomia toimia tai käyttäytymistä, jotka ovat loukkaavia, kiusallisia tai muuten vastenmielisiä; sisältää valokuvia tai kuvia toisesta henkilöstä ilman hänen lupaaan; tarjoaa materiaalia, joka hyödyntää ihmisiä seksuaalisella, väkivaltaisella tai muulla laittomalla tavalla tai pyytää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa, joka ei ole tunnustettu laillisesti tunnustetuksi aikuiseksi, tai sisältää viruksia, aikapommeja, troijalaisia, perävaunut, madot tai muut haitalliset tai häiritsevät koodit, komponentit tai laitteet; miehittää tai muulla tavoin väärinkäyttää yhdistyksen, yhteyden tai yhdistyksen johonkin henkilöön tai yhteisöön; häiritsee normaalia vuoropuhelun kulkua, saa näytön "selaamaan" nopeammin kuin muut käyttäjät voivat kirjoittaa tai muuten vaikuttaa kielteisesti muiden käyttäjien kykyyn osallistua reaaliaikaiseen vaihtoon; pyytää muilta käyttäjiltä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja kaupallisiin tai laittomiin tarkoituksiin tai levittää toisen henkilön henkilökohtaisia ​​tietoja ilman hänen lupaansa. Yhtiö pidättää itsellään oikeuden harkintansa mukaan tutkia ja ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin kenellekään, joka rikkoo tätä säännöstä, mukaan lukien poistamalla sovelluksesta rikkomusviesti ja lopettamalla tai keskeyttämällä tällaisten rikkojien sovellus.
Sijainti ja etäisyys. Kun käytät sovellusta, keräämme sijaintisi, jotta voit määrittää etäisyyden muista käyttäjistä (”Etätiedot”) GPS-, Wi-Fi- ja / tai solukkotekniikan kautta laitteessasi, ellet määritä laitteen käyttöjärjestelmän asetuksia estää sijaintitietojemme keräämisen. Viimeinen tiedossa oleva sijainti voidaan tallentaa etäisyystietojen laskemiseen sinun ja muiden käyttäjien välillä.
Etäisyystiedot. Sovellus on suunniteltu siten, että käyttäjät voivat jakaa etätiedot. Tämän seurauksena etätiedot ovat julkisia, ja muut sovelluksen käyttäjät voivat nähdä etätiedot (mukaan lukien kuinka monta jalkaa tai metriä olet niistä). Sovelluksen käyttäjät voivat käyttää App-sovelluksen hakutoimintoa etsimään muita käyttäjiä etäisyyden tai tietyn maantieteellisen läheisyyden mukaan. Etäisyystietojasi käytetään näihin hakuihin.
Profiilin tiedot. Keräämme tietoja, jotka annat vapaaehtoisesti, kuten ikäsi, pituuden, painon, kehon tyypin, etnisen alkuperän, maantieteellisen sijainnin tiedot ja kaikki muut tiedot, jotka lisäät profiiliin sovelluksessa tai jotka luodaan sovelluksen käytön kautta Palvelut.
Jaettu teksti, valokuvat, videot ja sijainti. Sovelluksen avulla voit jakaa tekstiviestejä, valokuvia, videoita ja sijaintiasi muiden käyttäjien kanssa, ja jos päätät jakaa tekstiviestejä, valokuvia, videoita ja sijaintia, tällaiset kohteet voidaan säilyttää ja tallentaa palvelimillemme tarvittaessa sovellettavan lain mukaan .
Lisäksi, jos päätät jakaa nämä kohteet muiden sovellusten käyttäjien kanssa, emme ehkä pysty poistamaan niitä palvelimistamme tai saattamasta niitä saataville kenellekään, jolle olet jakanut niitä. Tekstiviestien, valokuvien, videoiden tai sijaintisi lähettäminen Appin kautta on päätös. Kun valitset jakaa nämä tiedot, sinun on ymmärrettävä, että et ehkä enää pysty hallitsemaan, miten tietoja käytetään, ja että se voi tulla julkisesti saataville (riippuen osittain toimistasi tai muiden toimista, joiden kanssa olet jakanut tiedot ). Fantasy FINDR LLC ei ole vastuussa jakamiesi tietojen käytöstä tai väärinkäytöstä.
Laitteen tunnisteet. Kun käytät mobiililaitetta, kuten tablettia tai puhelinta, käyttääksesi palvelua, voimme käyttää, kerätä, seurata, tallentaa laitteellesi ja / tai tallentaa yhden tai useamman "laitteen tunnuksen" etälaitteeseen. Laitteen tunnisteet ovat pieniä datatiedostoja tai vastaavia mobiililaitteeseen tallennetut tai niihin liittyvät tietorakenteet, jotka tunnistavat yksilöllisesti mobiililaitteen. Laitteen tunniste voi olla laitteen laitteiston yhteydessä tallennettuja tietoja, laitteen käyttöjärjestelmän tai muun ohjelmiston yhteydessä tallennettuja tietoja tai Fantasy FINDR: n laitteelle lähettämiä tietoja.
Tietojen säilyttäminen. Tietosi säilytetään kanssamme niin kauan kuin tilisi on aktiivinen. Säilytämme tietoja niin kauan kuin on tarpeen toimittaa App-palveluita sinulle ja muille, jollei oikeudellisista velvollisuuksista muuta pidetä. Voimme kuitenkin säilyttää poistetuista tileistä tietoja lain noudattamiseksi, petosten ehkäisemiseksi, maksujen perimiseksi, riitojen ratkaisemiseksi, ongelmien vianmääritykseksi, tutkimusten avustamiseksi, käyttöehtojen noudattamiseksi ja muiden lain sallimien toimien toteuttamiseksi. Pidämme tietosuojakäytäntömme tietysti voimassa olevat tiedot.
10. Kielletyt aktiviteetit: Yhtiö pidättää itsellään oikeuden tutkia ja / tai lopettaa Sovelluksen käytön, jos olet käyttänyt sovellusta väärin tai käyttäytynyt tavalla, jota Yritys pitää sopimattomana tai laittomana, mukaan lukien toimet tai viestit, jotka ilmenevät sovelluksesta, mutta ota mukaan käyttäjät, joita tapaat Appin kautta. Seuraavassa on osittainen luettelo toiminnoista, joita et voi osallistua ja jotka ovat ehdottomasti kiellettyjä sovelluksen käytön suhteen. EI: harjoita mihinkään toimintaan tai keskusteluun, joka liittyy ihmiskauppaan / prostituutioon mihinkään sovelluksen ominaisuuksiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, chatiin, valokuviin (sekä julkisiin että yksityisiin) ja profiilin tietoihin; ryhtyä mihinkään laittomiin aineisiin liittyviin toimiin tai keskusteluun (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen huumeisiin); miehittää ketään henkilöä tai yhteisöä; pyydä rahaa käyttäjiltä; lähettää kaikki 9 §: ssä kielletyt sisällöt; "varsi" tai ot harhauttaa harhaan ketään; ilmaista tai merkitse sitä, että yhtiö hyväksyy tekemäsi lausumat ilman erityistä kirjallista ennakkosuostumustamme; pyytää tai käyttämään käyttäjiä salaamaan laittomasti hankitun rahan tai tuotteiden identiteetti, lähde tai kohde; käytä mitä tahansa robottia, hämähäkkiä, sivuston etsintä- / hakusovellusta tai muuta manuaalista tai automaattista laitetta tai prosessia noutamaan, indeksoimaan, "datan kaivoksen" tai millään tavalla jäljentämään tai kiertämään sovelluksen tai sen sisällön navigointirakennetta tai esitystapaa; kerätä jäsenten sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroita sähköisesti tai muulla tavalla lähettääkseen ei-toivotut sähköpostiviestit tai puhelinsoitot, jotka muodostavat sovelluksen tai yhdistävät sen; häiritse tai häiritse sovellusta tai sovellukseen liitettyjä palvelimia tai verkkoja; lähettää tai lähettää muulla tavoin mitä tahansa materiaalia, joka sisältää ohjelmistoviruksia tai mitä tahansa muuta tietokoneen koodia, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu keskeyttämään, tuhoamaan tai rajoittamaan minkä tahansa tietokoneohjelmiston tai laitteiston tai tietoliikennelaitteiston toimivuutta; väärennä otsakkeita tai muulla tavoin manipuloida tunnisteita, jotta voidaan peittää sovelluksen kautta tai sen kautta lähetettävien tietojen alkuperä (joko suoraan tai välillisesti käyttämällä kolmannen osapuolen ohjelmistoja); "kehys" tai "peili" minkä tahansa sovelluksen osan ilman Yhtiön kirjallista ennakkolupaa; käytä metakoodeja tai koodia tai muita laitteita, jotka sisältävät mitä tahansa viittausta Yhtiöön, Sovellukseen tai mihin tahansa yhtiön tavaramerkkiin, kauppanimikkeeseen, palvelumerkkiin, logoon tai iskulauseeseen ohjataksesi henkilöä mihin tahansa muuhun sovellukseen mihin tahansa tarkoitukseen; muokata, mukauttaa, alilisensoida, kääntää, myydä, kääntää uudelleen, purkaa, purkaa tai muulla tavoin purkaa sovelluksen tai sen sovelluksen osia tai aiheuttaa muiden tekemistä; lähettää, käyttää, välittää tai levittää suoraan tai välillisesti millään tavalla tai medialla muuta sovelluksesta saatavaa sisältöä tai tietoja kuin yksinomaan sovelluksen käytön yhteydessä tämän sopimuksen mukaisesti.
11. Asiakaspalvelu: Yhtiö tarjoaa apua ja ohjausta asiakaspalvelun edustajiensa kautta. Yhteydenpidossa asiakaspalveluedustajien kanssa (sähköpostitse) suostut olemaan väärinkäyttäjiä, epäpäteviä, profaanisia, loukkaavia, seksistisiä, uhkaavia, häiritseviä, rasistisia loukkaavia tai muuten käyttäytymättömiä. Sähköpostit asiakkaan ja asiakkaan edustajien välillä voidaan tallentaa laadunvarmistustarkoituksiin. Jos katsomme, että käyttäytymisesi mihin tahansa asiakaspalvelun edustajaamme tai muuhun työntekijään on uhkaava tai loukkaavaa, pidätämme oikeuden lopettaa jäsenyytesi välittömästi, eikä sinulla ole oikeutta palautukseen minkään osan latausmaksusta.
12. Palvelun muutokset: Yhtiö pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa muokata tai lopettaa sovelluksen (tai sen osan) tilapäisesti tai pysyvästi ennakkoilmoituksella tai ilman sitä. Hyväksyt, että Yhtiö ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle sovelluksen muuttamisesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta. Sovelluksen eheyden suojelemiseksi yhtiö pidättää itsellään oikeuden milloin tahansa oman harkintansa mukaan estää tiettyjen IP-osoitteiden käyttäjiä käyttämästä sovellusta.
13. Vastuuvapauslausekkeet: Hyväksyt ja hyväksytte, että Yhtiö tai sen tytäryhtiöt ja kolmansien osapuolten kumppanit eivät ole vastuussa tai eivät ole suoraan tai välillisesti vastuussa mistään menetyksestä tai vahingosta, mukaan lukien henkilövahinko tai kuolema. väitetään johtuvan virheellisestä tai epätarkasta sisällöstä, joka on lähetetty sovellukseen tai joka on toimitettu sovelluksen yhteydessä, olipa kyseessä käyttäjien tai minkä tahansa sovelluksen tai siihen liittyvän laitteen tai ohjelmiston aiheuttama; sisällön, viestinnän tai muokkauksen asetusten oikea-aikaisuus, poistaminen tai poistaminen, virheellinen toimitus tai epäonnistuminen; minkä tahansa käyttäjän online- tai offline-toiminta; minkä tahansa käyttäjän viestien virhe, laiminlyönti, vika, keskeytys, poistaminen, muuttaminen, viivästyminen tai siirto, varkaus tai tuhoaminen tai luvaton käyttö; tai
mahdolliset puhelinverkon tai -linjojen, tietokoneverkkojärjestelmien, palvelimien tai palveluntarjoajien ongelmat, vika tai tekninen toimintahäiriö, atk-laitteet, ohjelmistot, sähköpostin tai pelaajien epäonnistuminen teknisten ongelmien tai liikenneruuhkien vuoksi Internetissä tai missä tahansa sovelluksessa tai niiden yhdistelmässä , mukaan lukien henkilövahingot tai vahingot käyttäjille tai muiden henkilöiden tietokoneelle tai laitteelle, jotka liittyvät Internetiin ja / tai sovellukseen liittyviin materiaaleihin osallistumiseen tai niiden lataamiseen. SOVELLETTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SOPIMUKSEN JÄLKEEN MAKSIMAALISEKSI YRITYS TOIMITTAA APP: N "ON ON" JA "SAATAVILLA" PERUSTA JA TUKIIN, JOTKA EI TAKUA TAKUUTTA, JOTKA VUONNA, TOTEUTETTU, VASTAANOTTO TAI MUUT SOVELLETAAN APP: N TÄYTÄNTÖÖN. TÄMÄN SISÄLTÖN SISÄLTÖ, SISÄLTÄÄ (ILMOITTAA RAJOITUKSESTA) MUKAISESTI VAIKUTTAVAT TAKUUT, JOTKA KOSKEVAT LAATUA, MERKITYSVASTUU, VAIKUTTAVUUS TARKOITETUN TARKOITUKSEN TAI TÄYDENTÄMISEKSI. YRITYS EI OLE TAI TAKUU, ETTÄ APP on YK
VASTAANOTETTU TAI VIRHE ILMAISEKSI, TURVALLISESTA TAI VASTAAN, JOTKA VASTAAVAT TAI VIRHEET VAIHTOEHTOISSA. MITÄ MATERIAALIN LATAAMINEN TAI MUUT TAPAHTUMAT, JOTKA ON SAATETTAA APP: N KÄYTTÖÄ KOSKEVAT VOIMAAN JA RISKIEN, JA SINUN ON VASTUULLISESTA VASTAAVAT JA TOTEUTTAA KAIKKI JA KAIKKI VAIKUTUKSET JA TOIMINTAJÄRJESTELMÄT, JOITA ON VAHVISTA TIETOKONEIDEN JÄRJESTELMÄN, INTERNETIN VAARAN VAARAAN. LISÄTIETOJA, LATAA TAI LAAJENTAA LAITTEITA, TAI TULOSTUSTA TAI TULOSTA, JOTKA TULOKSET TAI TULOSTA TAI MITÄ TAI MATERIAALIN LATAAMISTA. JOS EI HYVÄKSY TÄMÄN VASTUUN RAJOITUKSEEN, EIVÄT ole valtuutettu lataamaan tai hankkimaan mitään materiaalia APP: n kautta. Yhtiö voi ajoittain tehdä kolmannen osapuolen mielipiteitä, neuvoja, lausuntoja, tarjouksia tai muita kolmannen osapuolen tietoja tai sisältöä sovelluksesta. Kaikki kolmannen osapuolen sisällöt ovat niiden tekijöiden vastuulla, eikä niitä välttämättä tarvitse vedota. Tällaiset kolmannen osapuolen tekijät ovat yksin vastuussa tällaisesta sisällöstä. YRITYS EI: (I) TAKAUTTAA KOLMANSIEN OSAPUOLEN SISÄLTÖÄ KOSKEVA TARKOITUKSEN, TÄYDENTÄVYYDEN TAI KÄYTTÖÖNOTTOA VASTAAVUUDESTA VASTAAVUUDESTA VASTAAVUUDESTA VASTAAVUUDESTA VASTAAVUUDESTA VASTAAVUUSTA, JOKA OSAPUOLELLA, JOTKA ON OLEMASSA APP. YRITYKSESTÄ TAI YRITYSVASTUU ON VASTAA YRITYKSESTÄ TAI VASTUULLISESTA TIETOJA TIETOJEN TAI TIETOJA TAI MUIDEN KÄYTTÄJILLE TOIMITETTUJEN TIETOJEN TAI VOIMASSA OLEVAN TULOKSEN TAI VAHINGONTA.
Tämän sopimuksen edellisen kappaleen ja muiden määräysten lisäksi kaikki sovellukseen lähetettävät neuvot ovat vain tiedottamista ja viihdettä varten eivätkä ne ole tarkoitettu korvaamaan tai korvaamaan mitään ammatillista taloudellista, lääketieteellistä, oikeudellista tai muuta neuvontaa. Yhtiö ei esitä mitään takuita tai takuita ja kieltäytyy nimenomaisesti kaikesta vastuusta, joka koskee mitä tahansa hoitoa, toimintaa tai vaikutusta mihinkään henkilöön, joka seuraa sovelluksen sisällä tai sen kautta tarjottavia tietoja. Jos sinulla on erityisiä huolenaiheita tai tilanteita, joissa tarvitset ammatillista tai lääketieteellistä neuvontaa, ota yhteyttä asianmukaisesti koulutettuun ja pätevään asiantuntijaan
0,14. Lataukset: Huomaa, että sovellus voidaan ladata Apple App Storesta, Amazon Storesta tai Google Play Storesta
15. Sovellettava laki: Tätä sopimusta säännellään ja tulkitaan Delaware-osavaltion lakien mukaisesti USA: ssa noudattamatta lainvalintasääntöjen periaatteita. Toimivalta: Suostut siihen, että kaikki tähän sopimukseen tai Yhtiöön liittyvät tai niihin liittyvät oikeudelliset tai oman pääoman toimet on jätettävä vain valtion tai liittovaltion tuomioistuimissa, jotka ovat toimivaltaisia ​​Delaware-osavaltion alueella, ja annatte suostumuksenne ja toimitatte yksinomaan tällaisten tuomioistuinten henkilökohtainen lainkäyttövalta tällaisten kanteiden käsittelyä varten. Mikään tässä sopimuksessa ei estä Yhtiötä pyytämästä kieltotuomiota toimivaltaisessa tuomioistuimessa. Jos sinulla on erimielisyyksiä kanssamme, sinä ja Fantasy FINDR LLC ovat yhtä mieltä siitä, että ennen muodollisen toimenpiteen aloittamista otat meihin yhteyttä, annamme lyhyen, kirjallisen kuvauksen riidasta ja yhteystietosi ja sallitte kuusikymmentä (60) päivää, jonka aikana Fantasy FINDR LLC yrittää päästä sovintoratkaisuun minkä tahansa ongelman kanssa. Sinä ja me olemme samaa mieltä siitä, että Yhdysvaltain liittovaltion laki, mukaan lukien liittovaltion välimieslaki, ja (siinä määrin kuin se ei ole ristiriidassa liittovaltion lainsäädännön kanssa) Delawaren osavaltion lakeja, riippumatta lainvalintasäännöistä, hallitsevat kaikkia Käsiteltävät riita-asiat. Tällaista lakia sovelletaan riippumatta asuinpaikastasi tai sijainnista, jossa käytät sovellusta.
Välimiesmenettely. Sinä ja me olemme yhtä mieltä siitä, että tämä sopimus ja jokainen sen osa osoittavat valtioiden välisen kaupankäynnin, ja liittovaltion välimiesoikeuslakia sovelletaan kaikissa tapauksissa ja se koskee välimiesmenettelyn ja välimiesmenettelyn tulkintaa ja täytäntöönpanoa. Kaikki peitekysymykset on annettava yksilöllisesti Yhdysvaltain välimiesjärjestön (AAA) hallinnoimalla sitovalla välimiesmenettelyllä kuluttajan välitystuomioistuimen sääntöjen mukaisesti (mukaan lukien työpöytä-, puhelin- tai videoneuvotteluprosessien käyttäminen tarvittaessa ja sallittu matkakustannusten lieventäminen). Sinä ja Me olemme samaa mieltä siitä, että välimies ei saa suorittaa minkäänlaista luokan tai kollektiivista välimiesmenettelyä eikä liittyä tai yhdistää yksityishenkilöiden vaatimuksia. Sinä ja me olemme samaa mieltä siitä, että välimiehellä, ei yhdelläkään liittovaltion, kansainvälisellä, valtiollisella tai paikallisella tuomioistuimella tai virastolla, on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki tämän sopimuksen tulkintaan, soveltamiseen, täytäntöönpanokelpoisuuteen tai muodostamiseen liittyvät riidat, mukaan lukien kaikki väitteet siitä, että kaikki tai mikä tahansa osa tästä sopimuksesta on mitätön tai mitätön tai tietty vaatimus on välimiesmenettelyn alainen. Sinä ja Me olemme samaa mieltä siitä, että välimiehen tekemän päätöksen tekeminen voidaan tehdä mihin tahansa toimivaltaisessa tuomioistuimessa.
Välimiehen palkinto sinulle tai meille. Sinä a
nd Olemme samaa mieltä siitä, että asioissa, joissa haettu korvaus on yli 5 000 dollaria, välimiehen päätös sisältää keskeiset havainnot ja johtopäätökset, joiden perusteella välimies perusti palkinnon. Välimies päättää kaikkien vaateiden sisällöstä sovellettavan lain mukaisesti, mukaan lukien tunnustetut periaatteet oikeudenmukaisuudesta, ja kunnioittaa kaikkia lain tunnustamia etuoikeuksia. Välimies ei sido ratkaisuja aikaisemmissa välimiesmenettelyissä, joissa on mukana eri käyttäjiä, mutta päätökset ovat sidottuja aikaisemmissa välimiesmenettelyissä, joissa sama sovellus on sama sovellettavan lain edellyttämällä tavalla. Sinä ja Me olemme samaa mieltä siitä, että välimiehen ratkaisu on lopullinen ja sitova, ja välimiehen tekemän päätöksen tekeminen voidaan tehdä mihin tahansa tuomioistuimeen, jolla on toimivalta. Sinä ja olemme yhtä mieltä siitä, että ARBITRATOR voi myöntää lunastusoikeuden (mukaan lukien raha-, oikeudenkäynti- ja julistustoiminnan) vain yksinomaisen osapuolen puolesta, joka etsii lunastusta, ja vain sen ulottuvuuden, joka on tarpeen, jotta tarjotaan lupauksia, jotka ovat osallisia siitä, että osallistujat ovat esimerkkejä VAATIMUKSET. VASTAAVA LUOTTAMUKSIA EI VOI KOSKEVA MUUT KÄYTTÄJÄT.
Poikkeukset riidan ratkaisemisesta. Tästä sopimuksesta on vain kaksi poikkeusta:
Ensinnäkin, jos jompikumpi osapuoli uskoo kohtuudella, että toinen osapuoli on millään tavalla rikkonut tai uhannut loukata toisen osapuolen immateriaalioikeuksia, osapuoli, jonka oikeuksia on loukattu, voi hakea kieltokantaa tai muuta asianmukaista väliaikaista oikeussuojaa missä tahansa toimivaltaisessa tuomioistuimessa .
Toiseksi kummallakin osapuolella on oikeus hakea vähäisiä vaatimuksia käsittelevässä tuomioistuimessa helpotusta riita-asioista tai vaatimuksista, jotka kuuluvat näiden tuomioistuinten toimivallan piiriin.
Kuka lupaa välimiesmenettelyn kustannukset. Sinä ja olemme samaa mieltä siitä, että kaikkien arkistointi-, hallinto- ja välimiespalkkioiden maksamista säännellään AAA: n sääntöjen mukaisesti, jollei tässä sopimuksessa toisin määrätä.
Arbitraatin sopimuksen tulevia muutoksia. Huolimatta tämän sopimuksen määräyksistä päinvastoin, sinä ja me olemme samaa mieltä siitä, että jos teemme muutoksia tähän sopimukseen välimiesmenettelyyn tulevaisuudessa, tätä muutosta ei sovelleta vaatimuksiin, jotka on jätetty Fantasy FINDR LLC: a vastaan ​​ennen oikeudenkäyntiä. muutoksen voimaantulopäivä. Muutosta sovelletaan kuitenkin kaikkiin muihin riita-asioihin tai vaateisiin, joita sopimus koskee, ja jotka ovat syntyneet tai voivat syntyä Sinun ja Fantasy FINDR LLC: n välillä. Jos et hyväksy näitä muutettuja ehtoja, voit sulkea tilisi kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa lähettämisestä tai ilmoituksesta, ja muutetut ehdot eivät sido sinua.
Oikeudellisten riitojen oikeudellinen foorumi. Jollei sinä ja me hyväksymme toisin ja paitsi jos edellä mainittua välimiesmenettelyä ei sovelleta sinuun tai tiettyyn vaatimukseen tai riitaan, joko sen vuoksi, että olet päättänyt luopua sopimuksesta välimiesmenettelyyn, kuten välimiehen päätöksen tai tuomioistuimen määräyksen seurauksena tai koska olet kansainvälinen käyttäjä, jolle tätä välimiesmenettelyä koskevaa sopimusta ei sovelleta, hyväksyt (paitsi jos laissa säädetään toisin), että jokin väite tai riita, joka on syntynyt Sinun ja Fantasy välillä syntyy FINDR LLC: n on ratkaistava yksinomaan Delaware USA: ssa sijaitseva valtion tai liittovaltion tuomioistuin. Sinä ja Fantasy FINDR LLC suostutte olemaan Delawaren osavaltiossa sijaitsevien tuomioistuinten yksinomaiseen henkilökohtaisiin toimivaltuuksiin, jotta voitaisiin riitauttaa kaikki tällaiset vaatimukset tai riidat.
VOIDA VOITTAA ARBITRATIONTA. JOS ON UUSI KÄYTTÄJÄ APP, VOIT VALITSE VASTAA SOPIMUKSEN ARBITRATE-SÄÄNNÖSTÄ (”OPT-OUT”), LÄHETTÄMÄÄN OPT-OUT-ILMOITUKSEN. OPT-OUT-ILMOITUS ILMOITETAAN EI LOPPUA YLI KOLMANNEN (30) PÄIVÄN JÄLKEEN JÄLKEEN TÄMÄN SOPIMUKSEN EHDOT ENSIMMÄISEN AIKAAN. JOS EIVÄT ole UUSI KÄYTTÄJÄ ASIAKASTA, SINUN ON KOLME (30) PÄIVÄN UUDEN SÄÄNNÖSTEN JÄLKEEN, JOTKA VOITTAA ARBITRATION OPT-OUT HUOMAUTUS.
Välimiesmenettelyt. Jotta voisit kieltäytyä, sinun on lähetettävä sähköpostiosoitteesi nimesi, osoitteesi (mukaan lukien katuosoite, kaupunki, valtio ja postinumero), sähköpostiosoitteesi, jotka liittyvät tiliisi, joihin opt-out koskee, ja muuttamaton digitaalinen kuva voimassa olevasta ajokortista:. Tämä menettely on ainoa tapa, jolla voit kieltäytyä sopimuksesta välimiesmenettelyyn. Jos poistat sopimuksen välimiesmenettelystä, kaikki muut tämän sopimuksen osat ja tämä riitojen osa ovat edelleen voimassa sinulle. Tämän sopimuksen kieltäminen välimiesmenettelyllä ei vaikuta mihinkään aikaisempiin, muihin tai tuleviin välimiesmenettelysopimuksiin, joita sinulla voi olla kanssamme.
VOITTAA TIETÄÄ OIKEUDET. SOPIMUKSEN TÄMÄN SOPIMUKSEN SOPIMUKSESTA ON TEHTÄVÄT VOITTAA VOITTAA OIKEALLA OIKEUDESTA (i) TUOMIOISTUIMESTA (MUUT KUIN PIENIIN TUOMIOISTUIMEN TUOMIOISTUIN), (ii) PALAUTTAA EDUSTAJAN PRIVAATTINEN YLEISEKSI, TAI MUUT EDUSTAVAT KAPASITEETTEET TAI OSALLISTUMISESTA VASTAANOTTAJAN LUOKAN JÄSENEN JÄSENVALTIOISSA, ARBITRATIIVISESSA tai MUISSA MENETTELYSSÄ, JOTKA VASTAAVAT USA: N JA / TAI SOVELLETTAVIEN KOLMANSIEN OSAPUOLTEN, AN D (iii) JULKISEN KYSYMYKSIÄ, JOTKA SEN SOPIMUKSEN SOPIMUKSEN EIVÄT OLLA VAIKUTTAVAT ARBITRATION.
SITOUMUKSEN RAJOITUKSEN PERUSTEET. MUKAISESTI SÄÄNNÖSTÄ TAI LAINSÄÄDÄNTÖÄ KOSKEVA LAINSÄÄDÄNTÖÄ TAI SÄÄNNÖN SYYT, JOTKA VOI SOVELLETTAVA SIVUN, PALVELUJEN TAI SOPIMUKSEN KÄYTTÖÖN
VÄLTÖ ON TARKOITETTU YHTIÖN (1) VUODEN JÄLKEEN, JOTKA VASTAAVUUS TAI TOIMENPITEEN TULEVAISUUDET TULEVAISUUDET TAI VOITTAA VOITETTAVAT.
16. Meillä ei ole velvollisuutta säilyttää tiliäsi. Fantasy FINDR LLC: llä ei ole velvollisuutta pitää kirjaa tilistäsi tai muista tiedoista tai tiedoista, jotka olet saattanut tallentaa, mukaan lukien keskustelu, tilisi avulla. Sovellus ei ole tarkoitettu tietojen tallentamiseen. Olet yksin vastuussa tietojen varmuuskopioinnista, mukaan lukien chat.
17. REKISTERÖINTI: Fantasy FINDR LLC ja sen lisenssinhaltijat voivat näyttää julkisesti mainoksia ja muuta sisältöäsi sisältävää tietoa. Sinulla ei ole oikeutta korvauksiin tällaisista mainoksista. Tällaisen mainonnan tapaa, tilaa ja laajuutta voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta tai meidän velvollisuuttamme sinua kohtaan. Sovellus voi sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin tai palveluihin, joko mainonnan kautta tai muulla tavoin ("kolmannen osapuolen verkkosivustot"). Fantasy FINDR LLC ei tue tällaisia ​​linkitettyjä sivustoja tai tietoja, materiaaleja, tuotteita tai palveluita, jotka sisältyvät muihin linkitettyihin sivustoihin tai jotka ovat muiden sidottujen sivustojen kautta saatavilla. Fantasy FINDR LLC ei myöskään anna nimenomaisia ​​tai implisiittisiä takuita siitä, mitä tietoja, materiaaleja, tuotteita tai palveluita on linkitetyissä sivustoissa. Linkitettyjen sivustojen käyttö ja käyttö, mukaan lukien tiedot, materiaalit, tuotteet ja palvelut linkitetyillä sivustoilla tai linkitettyjen sivustojen kautta, ovat yksinomaan omalla vastuullasi. Emme hallitse näitä kolmannen osapuolen verkkosivuja, eikä tämä sopimus koske yrityksiä, jotka Fantasy FINDR LLC ei omista tai hallitsevat, eikä ihmisten toimia, joita Fantasy FINDR LLC ei käytä tai hallinnoi. Sinun tulee aina tarkistaa kolmannen osapuolen verkkosivustojen käyttöehdot.
Sinun ja tällaisen mainostajan välillä on vain kirjeenvaihto tai liiketoiminta, joka liittyy App-sivustossa tai sen kautta löydettyihin mainostajiin, tai osallistuminen niihin. Hyväksyt, että Fantasy FINDR LLC ei ole vastuussa mistään sellaisista menetyksistä tai vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tällaisten tapahtumien tai tällaisten mainostajien läsnäolosta sovelluksessa.
Muut osapuolet kuin Fantasy FINDR LLC voivat tarjota palveluja tai myydä tuotteita Appin kautta. Emme ole vastuussa tutkinnasta tai arvioinnista, emmekä takaa näiden yritysten tarjoamista tai niiden tuotteiden ja palveluiden sisältöä. Fantasy FINDR LLC ei ota vastuuta kaikkien näiden ja muiden kolmansien osapuolten toimista, tuotteista ja sisällöstä. Sinun tulisi tarkistaa kolmansien osapuolten yksityisyyden suojaa koskevat tiedot ja muut käyttöehdot. Käyttämällä kolmansien osapuolten sovelluksia, jotka muodostavat yhteyden sovellukseen ("kolmannen osapuolen sovellukset"), hyväksyt ja hyväksyt, että Fantasy FINDR LLC voi lähettää käyttäjän sisältöä kolmannen osapuolen verkkosivuille tai kolmannen osapuolen sovelluksiin kehitettyjen ja ylläpitää kyseisten kolmannen osapuolen verkkosivustot tai kolmannen osapuolen sovellukset. Fantasy FINDR LLC ei ole vastuussa käyttäjän sisällön lähettämisestä sovelluksesta kolmannen osapuolen verkkosivuille tai kolmansien osapuolten sovelluksiin eikä käyttäjän sisällön käytöstä millään kolmannen osapuolen verkkosivuilla tai kolmannen osapuolen sovelluksissa. Sinun tulisi tarkistaa minkä tahansa kolmannen osapuolen verkkosivustojen tai kolmannen osapuolen sovellusten käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt. Fantasy FINDR LLC ei ole vastuussa mistään ominaisuuksista, sisällöstä tai muista materiaaleista, jotka ovat kolmannen osapuolen sivustoissa tai kolmannen osapuolen sovelluksissa. Fantasy FINDR LLC ei myöskään näytä, tarkista tai hyväksy kolmannen osapuolen sivustoja tai kolmannen osapuolen sovelluksia. Jos siis päätät käyttää kolmannen osapuolen sivustoja tai kolmannen osapuolen sovelluksia, teet sen omalla vastuullasi ja sopivat, että kolmannen osapuolen sivustojen tai kolmansien osapuolten sovellusten käyttö on sellaisenaan ilman takuu kolmannen osapuolen sivustoista tai kolmannen osapuolen sovellusten toiminnoista ja että tämä sopimus ei koske kolmansien osapuolten sivustojen tai kolmannen osapuolen sovellusten käyttöä.
Hyväksyt ja hyväksyt, että Fantasy FINDR voi sisällyttää käyttäjän sisältö- ja sijaintitiedot käyttäjän tileihin sovelluksesta, jossa on kolmansien osapuolten tietolähteitä ja kolmansien osapuolten sovelluksia sovelluksen tarjoamisessa.
Voimaantulopäivä: aikaisempi maaliskuun 31,2019 tai käyttäjän hyväksyntä.

© 2018 by Fantasy FINDR™ LLC.

All Rights Reserved