Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου
Όροι, Προϋποθέσεις και Πολιτική Απορρήτου:
Με τη λήψη της εφαρμογής Fantasy FINDR για κινητά ("App"), συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις / Πολιτική Απορρήτου (αυτή η "Συμφωνία"). Κατά τη λήψη και πριν από τη χρήση της εφαρμογής, διαβάστε αυτήν τη συμφωνία. Εάν δεν αποδεχτείτε και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από όλους τους όρους της παρούσας Συμφωνίας, μην χρησιμοποιείτε και διαγράφετε την εφαρμογή αμέσως.
1. Επιλεξιμότητα - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: Με τη λήψη και τη χρήση της εφαρμογής, εκπροσωπείτε και εγγυάστε ότι: Είστε νομικά αναγνωρισμένος ενήλικας. Δεν έχετε απαγορευτεί από τη χρήση της εφαρμογής. Δεν απαιτείται να εγγραφείτε ως σεξουαλικός δράστης σε οποιαδήποτε κρατική οντότητα. Έχετε το δικαίωμα, την εξουσία και την ικανότητα να συνάψετε την παρούσα συμφωνία και να τηρήσετε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας. Δεν είστε BOT και / ή λογισμικό υπολογιστή με σκοπό να προσελκύσετε ή / και να εξαπατήσετε τους χρήστες της εφαρμογής.
2. Αποδοχή Όρων και Προϋποθέσεων / Πολιτική Απορρήτου: Η παρούσα Συμφωνία είναι μια ηλεκτρονική σύμβαση που καθορίζει τους νομικά δεσμευτικούς όρους που πρέπει να αποδεχτείτε για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Η παρούσα Συμφωνία περιλαμβάνει όρους που αποκαλύπτονται και συμφωνούνται από εσάς αν κάνετε λήψη και αξιοποίηση της Εφαρμογής, όπως οι συγκεκριμένοι όροι και οι όροι που διέπουν τις συγκεκριμένες λειτουργίες της εφαρμογής. Με τη λήψη και τη χρήση της εφαρμογής, αποδέχεστε αυτήν την Συμφωνία και συμφωνείτε με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις ειδοποιήσεις που περιέχονται ή αναφέρονται στο παρόν και συγκατατίθεστε να έχετε σε ισχύ την παρούσα Συμφωνία και όλες τις προειδοποιήσεις σε ηλεκτρονική μορφή. Η παρούσα Συμφωνία μπορεί να τροποποιείται περιοδικά από την Fantasy FINDR LLC ("Η Εταιρεία"), οι τροποποιήσεις αυτές να ισχύουν κατά την απόσπαση της Εταιρείας στην εφαρμογή. Με τη χρήση της εφαρμογής, συναινείτε να λάβετε αυτήν την Συμφωνία σε ηλεκτρονική μορφή. Για να αποσύρετε αυτήν τη συγκατάθεση, πρέπει να διακόψετε αμέσως τη χρήση και να διαγράψετε την εφαρμογή.
3. Προφίλ χρηστών: Το προφίλ ενός χρήστη ενδέχεται να παραμείνει αναρτημένο στην εφαρμογή, ακόμη και αν αυτός ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί ενεργά την εφαρμογή και / ή έχει διαγράψει την εφαρμογή από το τηλέφωνό του. Οι χρήστες δεν μπορούν να μεταφορτώσουν καμία δημόσια φωτογραφία που να περιέχει οποιοδήποτε παράνομο, ρητό ή / και παρενοχλούν περιεχόμενο που περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, ρατσιστικές εικόνες / απεικονίσεις, γυμνό ή πορνογραφικό υλικό, πυροβόλα όπλα / όπλα, παράγωγα ναρκωτικών / φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων τυχόν συμβόλων και / ή emoji (s).
4. ΑΔΕΙΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ: I. Κινητή συσκευή. Για να χρησιμοποιήσετε το Fantasy FINDR, πρέπει να έχετε μια κινητή συσκευή συμβατή με την εφαρμογή Fantdry FINDR. Το Fantasy FINDR, LLC δεν εγγυάται ότι το Fantasy FINDR θα είναι συμβατό με την κινητή συσκευή σας.
ΙΙ. Άδεια χρήσης άδειας. Με την επιφύλαξη των όρων της παρούσας Συμφωνίας, η Fantasy FINDR, LLC σας παραχωρεί μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη, ανακλητή άδεια χρήσης ενός ολοκληρωμένου αντιγράφου κώδικα του Fantasy FINDR για έναν λογαριασμό σε μία κινητή συσκευή ιδιοκτησίας ή μίσθωσης αποκλειστικά από εσάς, την προσωπική σας, μη εμπορική χρήση.
Α. Περιορισμοί. Δεν μπορείτε: (i) να τροποποιήσετε, να αποσυναρμολογήσετε, να ανακατασκευάσετε ή να αναστρέψετε μηχανισμούς Fantasy FINDR, εκτός εάν ο περιορισμός αυτός απαγορεύεται ρητά από το νόμο. (ii) να νοικιάσετε, να μίσθωση, να δανειστείτε, να μεταπωλήσετε, να παραχωρήσετε άδεια χρήσης, να διανείμετε ή να μεταφέρετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο το Fantasy FINDR σε τρίτους ή να χρησιμοποιήσετε το Fantasy FINDR για την παροχή υπηρεσιών ανταλλαγής χρόνου ή παρόμοιων υπηρεσιών για οποιοδήποτε τρίτο μέρος. (iii) να δημιουργήσετε αντίγραφα του Fantasy FINDR. (iv) να καταργήσετε, να παρακάμψετε, να απενεργοποιήσετε, να καταστρέψετε ή να παρεμποδίσετε με άλλον τρόπο τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια του Fantasy FINDR, τα χαρακτηριστικά που εμποδίζουν ή περιορίζουν τη χρήση ή την αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου προσβάσιμο μέσω του Fantasy FINDR ή χαρακτηριστικά που επιβάλλουν περιορισμούς στη χρήση του Fantasy FINDR. ή (v) να διαγράψετε τις ειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων και άλλων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στο Fantasy FINDR.
B. Αναβαθμίσεις λογισμικού. Αναγνωρίζετε ότι η Fantasy FINDR LLC ενδέχεται να εκδίδει εκ περιτροπής εκδόσεις του Fantasy FINDR και μπορεί να αναβαθμίσει αυτόματα ηλεκτρονικά την έκδοση του Fantasy FINDR που χρησιμοποιείτε στην κινητή συσκευή σας. Συμφωνείτε με την εν λόγω αυτόματη αναβάθμιση στην κινητή συσκευή σας και συμφωνείτε ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις της παρούσας Σύμβασης θα ισχύουν για όλες αυτές τις αναβαθμίσεις. Συμφωνείτε ότι η Fantasy FINDR LLC δεν θα είναι υπεύθυνη σε εσάς για τέτοιες τροποποιήσεις.
Γ. Ανοικτή πηγή. Σε σχέση με οποιοδήποτε κώδικα ανοιχτού κώδικα ή τρίτου μέρους που μπορεί να ενσωματωθεί στο Fantasy FINDR, ο κώδικας ανοιχτού κώδικα καλύπτεται από την ισχύουσα άδεια χρήσης άδειας χρήσης αδειών χρήσης ή τρίτου μέρους, εάν υπάρχει, η οποία επιτρέπει τη χρήση αυτού του κωδικού. Τίποτα στο παρόν Συμφωνητικό δεν περιορίζει τα δικαιώματά σας ή δεν σας παρέχει δικαιώματα που υπερισχύουν, τους όρους και τις προϋποθέσεις οποιασδήποτε ισχύουσας άδειας τελικού χρήστη για ένα τέτοιο λογισμικό ανοιχτού κώδικα. Συγκεκριμένα, τίποτε στην παρούσα Σύμβαση δεν περιορίζει το δικαίωμά σας να αντιγράφετε, να τροποποιείτε και να διανέμετε ένα τέτοιο λογισμικό ανοιχτού κώδικα που υπόκειται στους όρους της Γενικής Δημόσιας Άδειας GNU.
III. Αποκλειστικά δικαιώματα. Η προαναφερθείσα άδεια χρήσης βάσει της παρούσας συμφωνίας δεν αποτελεί πώληση Fantasy FINDR ή οποιοδήποτε αντίγραφό της και η Fantasy FINDR LLC ή οι τρίτοι συνεργάτες ή προμηθευτές της διατηρούν όλα τα δικαιώματα, τον τίτλο και το ενδιαφέρον για το Fantasy FINDR (και οποιοδήποτε αντίγραφό του). Οποιαδήποτε προσπάθεια από εσάς να μεταβιβάσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις ή τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν, εκτός από το
ρητώς προβλεπόμενη στην παρούσα συμφωνία, είναι άκυρη. Η Fantasy FINDR LLC διατηρεί όλα τα δικαιώματα που δεν έχουν ρητώς χορηγηθεί βάσει της παρούσας Συμφωνίας.
IV. Εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών και λογότυπα. Το όνομα αυτής της ιστοσελίδας αποτελεί σήμα υπηρεσίας της Fantasy FINDR LLC. Η χρήση αυτού του σήματος δεν επιτρέπεται παρά μόνο με την προηγούμενη έγγραφη εξουσιοδότηση και άδεια της Fantasy FINDR LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.
V. Κυβερνητικοί τελικοί χρήστες. Εάν η Fantasy FINDR LLC αποκτάται εξ ονόματος της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, ισχύει η ακόλουθη διάταξη. Η χρήση, η επανάληψη ή η αποκάλυψη του Fantasy FINDR από την κυβέρνηση των ΗΠΑ υπόκειται σε περιορισμούς που ορίζονται στην παρούσα συμφωνία και όπως προβλέπεται στα DFARS 227.7202-1 (a) και 227.7202-3 (a) (1995), DFARS 252.227-7013 (c ) (1) (ii) (ΥΧΕ 1988), FAR 12.212 (α) (1995), FAR 52.227-19 ή FAR 52.227-14 (ALT III), ανάλογα με την περίπτωση.

Α ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ (i) ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ), (ii) ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ή ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ή ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΤΑΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ Ή / ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, Δ (iii) ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ JURY, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ Ή ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΙΚΟ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΣΗ Ή ΑΙΤΗΣΗ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ Ή ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ή ΑΥΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ (1) ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Ή ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ Ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑ.
16. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να διατηρήσουμε οποιοδήποτε αρχείο του λογαριασμού σας. Η Fantasy FINDR LLC δεν έχει καμία υποχρέωση να διατηρεί αρχείο του Λογαριασμού σας ή οποιωνδήποτε δεδομένων ή πληροφοριών που μπορεί να έχετε αποθηκεύσει, συμπεριλαμβανομένης της συνομιλίας για την εξυπηρέτησή σας, μέσω του λογαριασμού σας. Η εφαρμογή δεν προορίζεται για αποθήκευση δεδομένων. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας, συμπεριλαμβανομένης της συνομιλίας.
17. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Η Fantasy FINDR LLC και οι δικαιοδόχοι της μπορούν να προβάλλουν δημοσίως διαφημίσεις και άλλες πληροφορίες δίπλα στο Περιεχόμενο σας. Δεν δικαιούστε καμία αποζημίωση για τέτοιες διαφημίσεις. Ο τρόπος, ο τρόπος και η έκταση αυτής της διαφήμισης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς συγκεκριμένη ειδοποίηση ή ευθύνη μας. Η εφαρμογή μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους ή υπηρεσίες, είτε μέσω διαφήμισης είτε με άλλο τρόπο ("Ιστοτόπους τρίτων"). Η Fantasy FINDR LLC δεν υποστηρίζει τέτοιους συνδεδεμένους ιστότοπους ή τις πληροφορίες, υλικό, προϊόντα ή υπηρεσίες που περιέχονται σε άλλους συνδεδεμένους ιστότοπους ή που είναι προσβάσιμοι από άλλους συνδεδεμένους ιστότοπους. Επιπλέον, η Fantasy FINDR LLC δεν παρέχει καμία ρητή ή σιωπηρή εγγύηση όσον αφορά τις πληροφορίες, τα υλικά, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που περιέχονται σε ή είναι προσβάσιμες μέσω συνδεδεμένων ιστότοπων. Η πρόσβαση και η χρήση συνδεδεμένων τοποθεσιών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών, των υλικών, των προϊόντων και των υπηρεσιών σε συνδεδεμένους ιστότοπους ή διαθέσιμες μέσω συνδεδεμένων ιστότοπων, πραγματοποιείται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και η παρούσα συμφωνία δεν ισχύει για εταιρείες που δεν ανήκουν ή δεν ελέγχουν το Fantasy FINDR LLC ή για τις ενέργειες ανθρώπων που η Fantasy FINDR LLC δεν απασχολεί ή δεν διαχειρίζεται. Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τους όρους χρήσης που δημοσιεύονται σε ιστότοπους τρίτου μέρους.
Η αλληλογραφία σας ή οι συναλλαγές με διαφημιζόμενους ή η συμμετοχή σε διαφημιστικές προσφορές των διαφημιζόμενων που βρίσκονται μέσα ή μέσα από την εφαρμογή, είναι αποκλειστικά μεταξύ σας και αυτού του διαφημιζόμενου. Συμφωνείτε ότι η Fantasy FINDR LLC δεν θα ευθύνεται ή δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους προκύψει ως αποτέλεσμα τέτοιων συναλλαγών ή ως αποτέλεσμα της παρουσίας τέτοιων διαφημιζόμενων στην εφαρμογή.
Άλλα μέρη εκτός της Fantasy FINDR LLC μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες ή να πουλήσουν προϊόντα μέσω της εφαρμογής. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την εξέταση ή την αξιολόγηση και δεν εγγυόμαστε τις προσφορές από οποιαδήποτε από αυτές τις επιχειρήσεις ή το περιεχόμενο των προσφορών προϊόντων και υπηρεσιών τους. Η Fantasy FINDR LLC δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή ευθύνη για τις ενέργειες, το προϊόν και το περιεχόμενο όλων αυτών και οποιωνδήποτε τρίτων. Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου και τους λοιπούς όρους χρήσης τρίτων μερών. Με τη χρήση των εφαρμογών τρίτων που συνδέονται με την εφαρμογή ("Εφαρμογές τρίτου μέρους"), αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι το Fantasy FINDR LLC μπορεί να μεταδώσει περιεχόμενο χρήστη σε ιστότοπους τρίτου μέρους ή σε εφαρμογές τρίτου μέρους μέσω διεπαφών πρωτοκόλλου εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί και που διατηρούνται από αυτές τις ιστοσελίδες τρίτου μέρους ή από εφαρμογές τρίτων. Η Fantasy FINDR LLC δεν ευθύνεται για τη μετάδοση του Περιεχομένου Χρήστη από την Εφαρμογή σε Ιστοσελίδες Τρίτων ή για Εφαρμογές Τρίτων, ούτε για τη χρήση του Περιεχομένου Χρήστη σε ιστοσελίδες τρίτου μέρους ή Εφαρμογές Τρίτων. Θα πρέπει να αναθεωρήσετε τους όρους χρήσης των υπηρεσιών και των πολιτικών απορρήτου οποιωνδήποτε ιστοσελίδων τρίτου μέρους ή εφαρμογών τρίτων. Η Fantasy FINDR LLC δεν ευθύνεται για και δεν υποστηρίζει οποιαδήποτε χαρακτηριστικά, περιεχόμενο ή άλλα υλικά σχετικά με ή διαθέσιμα από ιστότοπους τρίτου μέρους ή εφαρμογές τρίτων. Η Fantasy FINDR LLC επίσης δεν προβάλλει, ελέγχει ή επικυρώνει τοποθεσίες τρίτων μερών ή εφαρμογές τρίτων. Συνεπώς, εάν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους τρίτων ή σε εφαρμογές τρίτων, το κάνετε με δική σας ευθύνη και συμφωνείτε ότι η χρήση από εσάς οποιωνδήποτε τρίτων μερών ή εφαρμογών τρίτου μέρους πραγματοποιείται χωρίς να απαιτείται οποιεσδήποτε εγγυήσεις όσον αφορά τις ενέργειες τρίτων μερών ή εφαρμογών τρίτου μέρους και ότι η παρούσα συμφωνία δεν ισχύει για τη χρήση από εσάς οποιασδήποτε ιστοσελίδας τρίτου μέρους ή εφαρμογών τρίτου μέρους.
Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι το Fantasy FINDR μπορεί να ενσωματώσει τα στοιχεία σας για το περιεχόμενο χρήστη και την τοποθεσία σας για Λογαριασμούς Χρήστη από την εφαρμογή με πηγές πληροφοριών τρίτων και εφαρμογές τρίτων κατά την παροχή της εφαρμογής.
Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Το νωρίτερο της 31ης Μαρτίου 2019, ή η αποδοχή του χρήστη.

© 2018 by Fantasy FINDR™ LLC.

All Rights Reserved