Felhasználási feltételek Megállapodás és adatvédelmi irányelvek
Feltételek és Adatvédelmi irányelvek:
A Fantasy FINDR mobilalkalmazás (az „App”) letöltésével Ön beleegyezik abba, hogy a jelen Feltételek / Adatvédelmi irányelvek (ez a „Megállapodás”) kötelező érvényűek. A letöltés és az alkalmazás használata előtt olvassa el ezt a megállapodást. Ha nem fogadja el és nem fogadja el a jelen Megállapodás valamennyi feltételeit, ne használja és törölje az alkalmazást azonnal.
1. Jogosultság - CSAK AJÁNLATOK: Az Ön által képviselt alkalmazás letöltésével és használatával garantálja, hogy: Ön törvényesen elismert felnőtt; Önnek nem volt tiltva az alkalmazás használatáról; Nem köteles regisztrálni szexuális bűncselekményként bármely kormányzati szervnél; Önnek joga, felhatalmazása és képessége, hogy megkötse ezt a megállapodást, és betartsa a jelen Megállapodás valamennyi feltételeit; Ön nem BOT és / vagy számítógépes szoftver, azzal a szándékkal, hogy az App felhasználóit csalogassa és / vagy megtévessze.
2. Feltételek és feltételek elfogadása / Adatvédelmi irányelvek: Ez a megállapodás olyan elektronikus szerződés, amely az App használatához elfogadandó jogi feltételeket határoz meg. Ez a Megállapodás magában foglalja az Ön által közzétett és elfogadott feltételeket, ha letölti és használja az Alkalmazást, mint például az ország / állam-specifikus kifejezéseket és az App-specifikus jellemzőket szabályozó feltételeket. Az alkalmazás letöltésével és felhasználásával elfogadja ezt a megállapodást, és elfogadja a jelen vagy a hivatkozott feltételeket és értesítéseket, és beleegyezik abba, hogy ezt a megállapodást és az összes értesítést elektronikus formában kapja meg. Ezt a megállapodást a Fantasy FINDR LLC („A Társaság”) rendszeresen módosíthatja, és az ilyen módosítások a Társaság által az App-en történő kiküldetéskor hatályba lépnek. Az alkalmazás használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy ezt a megállapodást elektronikus formában kapja meg. A hozzájárulás visszavonásához abba kell hagynia az alkalmazást, és azonnal törölnie kell az alkalmazást.
3. Felhasználói profilok: A felhasználó profilja még akkor is kikerülhet az alkalmazásra, ha a felhasználó nem használja aktívan az alkalmazást és / vagy törölte az alkalmazást a telefonjáról. A felhasználók nem tölthetnek fel semmilyen jogellenes, kifejezett és / vagy zaklató tartalmat tartalmazó nyilvános fotót, beleértve, de nem kizárólagosan, rasszista képeket / ábrázolásokat, meztelenséget vagy pornográf anyagokat, lőfegyvereket, fegyvereket, kábítószereket / kábítószereket, beleértve minden szimbólumot és / vagy emoji (s).
4. FELHASZNÁLÓI LICENCEK: I. Mobileszköz. A Fantasy FINDR használatához mobileszközzel kell rendelkeznie, amely kompatibilis a Fantasy FINDR alkalmazással. A Fantasy FINDR, LLC nem garantálja, hogy a Fantasy FINDR kompatibilis lesz a mobilkészülékével.
II. Licenc-támogatás. E megállapodás feltételeinek megfelelően a Fantasy FINDR, LLC ezáltal nem kizárólagos, nem átruházható, visszavonható licencet ad Önnek a Fantasy FINDR összeállított kódmásolatának felhasználására egyetlen fiókjához egy olyan mobil eszközön, amely kizárólag Ön által bérelt vagy bérelt személyes, nem kereskedelmi célú felhasználása.
A. Korlátozások. Ön nem: (i) módosíthatja, szétszerelheti, dekompilálhatja vagy visszafordíthatja a Fantasy FINDR-ot, kivéve, ha az ilyen korlátozás kifejezetten tiltja a törvényt; (ii) béreljen, béreljen, kölcsönöz, adjon tovább, adjon tovább, terjesszen vagy más módon átadja a Fantasy FINDR-t bármely harmadik félnek, vagy használja a Fantasy FINDR-t, hogy harmadik felek részére időmegosztást vagy hasonló szolgáltatásokat nyújtson; (iii) készítsen másolatot a Fantasy FINDR-ről; (iv) távolítsa el, megkerülje, tiltja, vagy más módon zavarja a Fantasy FINDR biztonsági funkcióit, olyan funkciókat, amelyek megakadályozzák vagy korlátozzák a Fantasy FINDR-en keresztül elérhető bármely tartalom használatát vagy másolását, vagy olyan funkciókat, amelyek korlátozzák a Fantasy FINDR használatát; vagy (v) törölje a szerzői és egyéb tulajdonjogi értesítéseket a Fantasy FINDR-ről.
B. Szoftverfrissítések. Ön tudomásul veszi, hogy a Fantasy FINDR LLC időről időre frissítheti a Fantasy FINDR verzióját, és automatikusan elektronikusan frissítheti a mobileszközön használt Fantasy FINDR verziót. Ön beleegyezik abba, hogy az ilyen automatikus frissítést a mobileszközön használja, és egyetért azzal, hogy a jelen Megállapodás feltételei minden ilyen frissítésre vonatkoznak. Ön elfogadja, hogy a Fantasy FINDR LLC nem felel az ilyen módosításokért.
C. Nyílt forráskód. A nyílt forráskódú vagy harmadik fél által kódolt kódok esetében, amelyeket a Fantasy FINDR-be lehet beépíteni, az ilyen nyílt forráskódú kódot az alkalmazandó nyílt forráskódú vagy harmadik fél által kiadott licencszerződés tartalmazza, ha van ilyen, engedélyezve az ilyen kód használatát. A jelen Megállapodás egyetlen rendelkezése sem korlátozza az ilyen nyílt forráskódú szoftverek végfelhasználói engedélyének feltételeit és jogait, amelyek a hatályos végfelhasználói licenc feltételeit korlátozzák. A jelen Megállapodás semmiképpen sem korlátozza a nyílt forráskódú szoftverek másolására, módosítására és terjesztésére vonatkozó jogát, amelyre a GNU Általános Nyilvános Licenc feltételei vonatkoznak.
III. Jogok fenntartva. A jelen Megállapodás szerinti fenti engedélykiadás nem a Fantasy FINDR vagy annak másolata, illetve a Fantasy FINDR LLC vagy harmadik fél partnerei vagy beszállítói értékesítése a Fantasy FINDR (és annak bármely másolata) minden jogát, címét és érdekét. Bármilyen kísérlet arra, hogy az alábbi jogokat, kötelezettségeket vagy kötelezettségeket átadja, kivéve a kifejezetten az e megállapodásban előírtak, érvénytelen. A Fantasy FINDR LLC fenntartja az e megállapodásban kifejezetten nem biztosított jogokat.
IV. Védjegyek, szervizjelek és logók. A weboldal neve a Fantasy FINDR LLC szolgáltatási jele. E védjegy használata nem engedélyezett, kivéve a Fantasy FINDR LLC előzetes írásbeli engedélyét és engedélyét. Minden jog fenntartva.
V. Kormányzati végfelhasználók. Ha a Fantasy FINDR LLC-t az Egyesült Államok kormánya nevében szerzik meg, akkor a következő rendelkezés érvényes. Az amerikai kormány által a Fantasy FINDR használatának, másolásának vagy nyilvánosságra hozatalának feltételei a jelen Megállapodásban meghatározott korlátozások, valamint a DFARS 227.7202-1 (a) és a 227.7202-3 (a) (1995), DFARS 252.227-7013 (c) ) (1) (ii) (OCT 1988), FAR 12.212 (a) (1995), FAR 52.227-19 vagy FAR 52.227-14 (ALT III), adott esetben.
VI. Exportellenőrzés. A Fantasy FINDR LLC az Egyesült Államokból származik, és az Egyesült Államok kiviteli törvényei és rendeletei vonatkoznak. A Fantasy FINDR LLC nem exportálható vagy újra exportálható egyes országokba, illetve azoknak a személyeknek vagy szervezeteknek, akiknek tilos az Egyesült Államokból származó export kivétele. Emellett a Fantasy FINDR LLC a más országok behozatali és kiviteli törvényeinek hatálya alá is tartozhat. Ön vállalja, hogy betartja az Egyesült Államok és külföldi törvényeket, amelyek a Fantasy FINDR LLC és a Fantasy FINDR szoftver használatához kapcsolódnak.
VII. App Stores. Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a Fantasy FINDR szoftver elérhetősége attól függ, hogy melyik harmadik féltől kapta meg a Fantasy FINDR szoftvert, például az Android Market, az Amazon Store vagy az Apple App Store (mindegyik, az App Store). Ön tudomásul veszi, hogy ez a megállapodás az Ön és a Fantasy FINDR LLC között van, és nem az App Store-ban. Minden App Store-nak lehetnek saját feltételei, amelyeknek meg kell egyeznie, mielőtt letöltené a Fantasy FINDR szoftvert belőle. Ön beleegyezik abba, hogy betartja a licencet, és a Licenc a Fantasy FINDR szoftver használatához az alkalmazandó App Store valamennyi vonatkozó feltétele és feltétele függvénye.
5. VÁLASZOK; MEGSZÜNTETÉS: SZÁLLÍTOTT, HOGY A FANTASY FINDR LLC FOGLALJON MINDEN JOGOK A KÖZÖSSÉGI ÉS KÜLÖNBÖZŐ TÁMOGATÁS ELLENŐRZÉSÉRE ÉS TISZTÍTVA, ÉS NEM TÖRÖSÍTETI A KÖZÖSSÉGI FELHASZNÁLÓK VAGY KIEGÉSZÍTETT TARTALOMJÁNAK ÉS TEVÉKENYSÉGEI, HOGY NEM KORLÁTOZOTT AZ EZT KÖZÖSSÉG 9. ÉS 10. SZAKASZÁBAN. . Ön egyetért azzal, hogy ha a Fantasy FINDR LLC úgy véli, hogy jóhiszeműen hiszi, hogy megsértette valamelyik Szerződés feltételeit, akkor megszüntetheti bármely olyan fiókját, amelyet a Fantasy FINDR-vel vagy a Fantasy FINDR használatával vagy annak bármely részével használ. el kell dobni a fiókja vagy bármely felhasználói beadványának egy részét vagy részét, bármikor, a visszatérítési díj vissza nem térítése nélkül, az alábbiak szerint. Egyetért azzal, hogy a Fantasy FINDR-hez vagy bármely olyan fiókhoz való hozzáférése megszűnik előzetes értesítés nélkül is végrehajtható, és Ön egyetért azzal, hogy a Fantasy FINDR LLC nem lesz felelős az Ön vagy harmadik féllel az ilyen felmondásért. A Fantasy FINDR LLC nem engedélyezi a szerzői jogokat sértő tevékenységeket a Fantasy FINDR-en, és fenntartja magának a jogot, hogy megszüntesse a Fantasy FINDR-hez való hozzáférést, és távolítsa el az összes olyan tartalmat, amelyet ismételt jogsértőknek találtak. Bármely gyanús csalás, visszaélés vagy illegális tevékenység, amely a Fantasy FINDR használatának megszüntetését okozza, és a megfelelő bűnüldöző hatóságokhoz továbbíthatók. Ezek a jogorvoslatok kiegészítik a Fantasy FINDR jogorvoslati lehetőségeket vagy a saját tőkét. Ez a Megállapodás teljes hatályban marad és hatással lesz az alkalmazás használata közben. A felhasználást bármikor, bármilyen okból, az alkalmazás törlésével megszüntetheti. Semmiképpen sem lesz jogosult a letöltési díj bármely részének visszatérítésére, függetlenül attól, hogy Ön önkéntesen törli-e az alkalmazást, a Társaság nem engedélyezi az alkalmazás használatát, vagy az alkalmazás nem felel meg az Ön elvárásainak. A Társaság bármikor felmondhatja az alkalmazás használatát vagy felfüggesztheti azt, ha a Társaság úgy véli, hogy megsértette ezt a megállapodást. Ilyen felmondás vagy felfüggesztés esetén NEM jogosult a letöltési díj bármely részének visszatérítésére. A Társaságnak nem kell nyilvánosságra hoznia, és törvény által történő közzétételét tiltani az alkalmazás megszüntetésének vagy felfüggesztésének oka. Miután az alkalmazás bármilyen okból megszűnt, a jelen Megállapodás minden feltétele fennmarad, és teljes mértékben hatályban marad, kivéve azokat a feltételeket, amelyek természetüknél fogva lejárnak vagy teljes mértékben teljesülnek.
6. Az egyéb felhasználókkal való kölcsönhatások: ÖN KÖVETKEZŐK MEGFELELŐSÉGE AZ EGYÉB FELHASZNÁLÓKHOZ. MEGJEGYZÉS, HOGY A VÁLLALAT NEM TÁMOGATJA A BESZERZÉSI HÁTTÉR ELLENŐRZÉSÉRE VAGY KÉSZÜLÉKEKET A FELHASZNÁLÓKBAN. A VÁLLALKOZÁS NEM FELHASZNÁLJA A FELHASZNÁLÓI VAGY A FELHASZNÁLÓI NYILATKOZATOK ELLENŐRZÉSÉT. A TÁRSASÁG NEM TÁMOGATÁSRA VAGY GARANCIÁKOT KAPCSOLATOS A TAGÁLLAMOK VAGY AZ ÖSSZES KÖVETKEZTETÉSÉHEZ KAPCSOLATBAN RÖVID VAGY JÖVŐ TAGOK. A Társaság nem felelős semmilyen felhasználó magatartásáért. Amint azt az alábbi 10. szakaszban megemlítjük és nem korlátozzuk, a Társaság, annak leányvállalatai vagy partnerei semmilyen körülmények között nem (közvetlenül vagy közvetve) felelősek semmilyen veszteségért vagy kárért, akár közvetlen, közvetett, általános, különleges, kompenzáló, következményes és vagy az Ön vagy bárki más magatartásából eredő vagy azzal összefüggő, az alkalmazás használatával kapcsolatos magatartása, beleértve, de nem korlátozódik a halálra, a testi sérülésekre, az érzelmi zavarokra és / vagy a kommunikációból vagy találkozókból eredő egyéb károkra más felhasználókkal vagy személyekkel, akiket az App-en keresztül talál. Ön vállalja, hogy minden szükséges óvintézkedést megtesz minden más felhasználóval való interakcióban, különösen, ha úgy dönt, hogy az Appről kommunikál, vagy személyesen találkozik. Ön tudomásul veszi, hogy a Társaság nem garantál semmiféle kifejezett vagy közvetett garanciát az Ön által az App-en keresztül találkozott egyénekkel való végleges kompatibilitása tekintetében. Nem adhat meg pénzügyi információkat (például hitelkártya vagy bankszámla adatait), vagy drótot, vagy más módon küldje el pénzét más felhasználóknak.
7. A tagok nem kereskedelmi célú felhasználása: Az alkalmazás csak személyes használatra szolgál. A felhasználók nem használhatják az alkalmazást kereskedelmi célokra, például reklámozásra vagy kérésre bármely felhasználó számára, hogy olyan termékeket vagy szolgáltatásokat vásároljanak vagy eladjanak, amelyeket a Társaság nem kínál, vagy másokat kér, hogy részt vegyenek a pártokban vagy más szociális funkciókban, vagy hálózatépítésben kereskedelmi célokra. . A Társaság az Alkalmazás illegális és / vagy jogosulatlan felhasználása érdekében kivizsgálhatja és megteheti a rendelkezésre álló jogi lépéseket, beleértve, de nem kizárólagosan, az e-mail címek és / vagy telefonszámok elektronikus vagy más módon történő gyűjtését a kéretlen e-mailek küldése céljából. , szövegek vagy telefonhívások, valamint az alkalmazás jogosulatlan kialakítása vagy összekapcsolása.
8. Tulajdonjogok: A Társaság tulajdonában van és megtartja az App-ben lévő összes tulajdonjogot, valamint az ahhoz kapcsolódó összes tartalmat, védjegyet, kereskedelmi nevet, szolgáltatási védjegyet és egyéb szellemi tulajdonjogot. Az alkalmazás tartalmazza a szerzői jog által védett anyagokat, védjegyeket és egyéb, a Társaság és licencadói által védett információkat. Ön vállalja, hogy nem másol, nem módosít, nem továbbít, nem hoz létre semmilyen származékos munkát a szerzői joggal védett anyagokról, védjegyekről, kereskedelmi nevekről, szolgáltatási védjegyekről vagy egyéb szellemi tulajdonjogokról, vagy a tulajdonában lévő információkról, amelyek nem érhetők el először megkapja a Társaság előzetes írásbeli hozzájárulását, vagy ha az ilyen tulajdon nem a Társaság tulajdonában van, az ilyen szellemi tulajdon tulajdonosa vagy tulajdonjogai. Ön beleegyezik abba, hogy nem távolít el, nem fedi le vagy más módon nem változtat meg semmilyen tartalomra vonatkozó saját tulajdonú hirdetéseket, beleértve a szerzői jogokat, a védjegyeket és más szellemi tulajdonjogokat.
9. Felhasználói tartalom és információk: felelősség a felhasználói tartalomért. Ön kizárólagosan felelős a tartalomért és az információkért, amelyeket közzétesz, rögzít, megjelenít vagy más módon tesz elérhetővé az alkalmazásban más felhasználóknak, beleértve a fényképeket vagy a profilszöveget vagy a statisztikákat, függetlenül attól, hogy nyilvánosan közzétették-e vagy privát módon továbbítják. Ön nem írhat az alkalmazásra, és nem küldhet más felhasználónak (sem az alkalmazáson, sem az alkalmazáson kívül), sértő, pontatlan, visszaélésszerű, profán, fenyegető, megfélemlítő, zaklató, faji támadást vagy illegális anyagot vagy olyan anyagot, amely sérti vagy megsérti egy másik személy jogait. TÖRTÉNŐSEN FELELŐSSÉG AZ ALKALMAZÁSRA ÉS AZ OLDALI KOCKÁZATRA. Az információ pontossága.Ez jelzi és garantálja, hogy a letöltéskor benyújtott minden információ pontos és igazságos, és azonnal frissíti az Ön által megadott információkat, amelyek később pontatlanok, félrevezetők vagy hamisak lesznek. Ön megérti és egyetért azzal, hogy a Társaság figyelemmel kíséri vagy felülvizsgálhatja az App által közzétett tartalmat. A Társaság a teljes vagy részleges tartalmat részben vagy egészben törölheti, amely a Társaság egyetlen ítéletében megsérti ezt a Megállapodást, vagy károsíthatja az Alkalmazás vagy a Társaság hírnevét. Tiltott tartalom. A tiltott tartalom korlátozás nélkül magában foglalja a felhasználói tartalmat, amely: profán, rágalmazó, bántalmazó, sértő, fenyegető, zaklató, gyulladásos, pontatlan, téves, csalárd vagy illegális. Az alábbiakban az App által tiltott tartalom részleges listája található: Tartalom, amely a rasszizmust, a fáradtságot, a gyűlöletet vagy a fizikai kárt bármilyen csoportra vagy egyénre nézve előmozdítja; támogatja egy másik személy zaklatását vagy megfélemlítését; kéri az App más felhasználóitól, vagy más módon csalást keres; támogatja a hamis vagy félrevezető információkat, vagy az illegális tevékenységeket vagy magatartásokat, amelyek rágalmazó, nevetséges vagy egyéb módon kifogásolhatóak; tartalmaz egy másik személy fényképeit vagy képeit engedélye nélkül; olyan anyagokat biztosít, amelyek szexuális, erőszakos vagy más jogellenes módon kizsákmányolják az embereket, vagy személyes adatokat kérnek azoktól, akik nem ismerik el a legálisan elismert felnőtteket, vagy tartalmaz vírusokat, időbombákat, trójai lovakat, törlési botok, férgek vagy más káros vagy zavaró kódok, alkatrészek vagy eszközök; megszemélyesíti vagy más módon félrevezeti az egyes személyeket vagy szervezeteket, kapcsolatokat vagy kapcsolatokat; megzavarja a párbeszéd normális áramlását, a képernyők gyorsabban görgethetnek, mint a többi felhasználó, vagy más módon negatívan befolyásolhatják más felhasználók azon képességét, hogy valós idejű cserékben vegyenek részt; személyes azonosító információkat kér más felhasználóktól kereskedelmi vagy jogellenes célokra, vagy engedélye nélkül terjeszti egy másik személy személyes adatait. A Társaság fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint kivizsgálja és meghozza a megfelelő jogi lépéseket mindazok ellen, akik megsértik ezt a rendelkezést, beleértve a jogsértő kommunikáció eltávolítását az alkalmazásból, és az ilyen jogsértők alkalmazásának megszüntetését vagy felfüggesztését.
Hely és távolság információ. Az alkalmazás használatakor összegyűjthetjük a helyét, hogy meghatározzuk a távolságot a többi felhasználótól („Távoli információ”) a GPS, a Wi-Fi és / vagy a mobil technológia segítségével, hacsak nem állítja be az eszköz operációs rendszer beállításait megakadályozzuk a helyadatok gyűjtését. A legutóbbi ismert helyét tárolhatja az Ön és más felhasználók közötti távolságadatok kiszámítása céljából.
Távolság információ. Az alkalmazás célja, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára, hogy megosszák a távoli információkat. Ennek eredményeképpen a távolsági információ nyilvános, és az App többi felhasználója láthatja a Távolság információit (beleértve, hogy hány láb vagy méter van tőlük). Az alkalmazás használói az alkalmazás keresési funkcióját használhatják más felhasználók keresésére távolság vagy távolság szerint. Ezeknek a kereséseknek az Ön távolságinformációját fogja használni.
Profil információ. Gyűjtöttünk olyan információkat, amelyeket önként ad meg, például az életkorát, a magasságát, a súlyát, a test típusát, az etnikai hovatartozást, a földrajzi helyadatokat és minden egyéb olyan információt, amelyet az alkalmazásban hozzáad a profiljához vagy amely az alkalmazás használatával jön létre. Services.
Megosztott szöveg, fényképek, videók és hely. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy szöveges üzeneteket, fényképeket, videókat és helyét megoszthassa más felhasználókkal, és ha úgy dönt, hogy megosztja szöveges üzeneteit, fényképeit, videóit és helyét, akkor ezeket az elemeket az alkalmazandó jogszabályok szerint megőrizhetik és tárolhatják szervereinken. .
Ezen túlmenően, ha úgy dönt, hogy megosztja ezeket az elemeket más App-felhasználókkal, előfordulhat, hogy nem tudjuk eltávolítani őket a szervereinkről, vagy nem érhető el azok számára, akiket megosztottak velük. A szöveges üzenetek, fényképek, videók vagy helyének küldése az App segítségével az Ön döntése. Ha úgy dönt, hogy megosztja ezt az információt, akkor meg kell értenie, hogy nem fogja tudni ellenőrizni, hogy az információt hogyan használják fel, és hogy nyilvánosan hozzáférhetővé válik (attól függően, hogy milyen tevékenységei vagy mások, akikkel megosztották az információkat) ). A Fantasy FINDR LLC nem vállal felelősséget a megosztott információk felhasználásáért vagy helytelen használatáért.
Eszközazonosítók. Ha olyan mobileszközt használ, mint például tabletta vagy telefon szolgáltatásunk eléréséhez, elérhetjük, gyűjthetjük, figyelhetjük meg, tárolhatjuk az eszközön és / vagy távolról tárolhatunk egy vagy több „eszközazonosítót”. Az eszközazonosítók kis adatfájlok vagy hasonlóak a mobileszközön tárolt vagy ahhoz társított adatszerkezetek, amelyek egyedileg azonosítják a mobileszközt. Az eszközazonosító az eszköz hardverével, az eszköz operációs rendszerével vagy más szoftverrel tárolt adatokkal vagy a Fantasy FINDR által a készülékre küldött adatokkal tárolható adatok lehetnek.
Adatmegőrzés. Az Ön adatait addig tartják velünk, amíg fiókja aktív. Az információkat mindaddig megtartjuk, amíg az Ön és mások számára az App Szolgáltatásokat be kell nyújtani, az ilyen információk további megőrzésére vonatkozó bármely jogi kötelezettség mellett. A törölt fiókokból származó információkat azonban megőrizhetjük a törvénynek való megfelelés érdekében, a csalások megelőzésére, a díjak beszedésére, a viták megoldására, a problémák elhárítására, a vizsgálatok lefolytatására, a feltételek betartására és a törvény által megengedett egyéb intézkedések megtételére. A megőrzött információk természetesen az adatvédelmi irányelv hatálya alá tartoznak.
10. Tiltott tevékenységek: A Társaság fenntartja magának a jogot, hogy kivizsgálja és / vagy megszüntesse az alkalmazás használatát, ha tévesen használja az alkalmazást, vagy úgy viselkedett, ahogyan a Társaság nem megfelelőnek, ill. bevonja a felhasználókat, akiket az App segítségével talál. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az akciókat, amelyek nem vehetnek részt, és szigorúan tilosak az App használatával kapcsolatban. NEM: NEM végezzen semmilyen tevékenységet vagy beszélgetést az Emberkereskedelem / Prostitúcióval kapcsolatban bárhol az alkalmazás bármely funkciójával, beleértve, de nem kizárólagosan, a csevegést, a fényképeket (mind a nyilvános, mind a magán), valamint a profiladatokat; bármilyen illegális anyagokkal kapcsolatos tevékenységet vagy beszélgetést folytassanak (beleértve a kábítószereket is); megszemélyesíteni bármely személyt vagy entitást; kérjen pénzt bármely felhasználótól; a 9. §-ban tiltott tartalom közzététele; "szár" vagy ot hamisan zaklatják bármely személyt; kifejezzük vagy jelezzük, hogy az Ön által tett nyilatkozatokat a Társaság kifejezetten előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül jóváhagyja; kérje vagy használja fel a felhasználókat, hogy elrejtse az illegálisan szerzett pénz vagy termékek azonosságát, forrását vagy rendeltetését; bármilyen robotot, pókot, webhelykeresést / visszakeresési alkalmazást vagy más kézi vagy automatikus eszközt vagy eljárást használhat az alkalmazás vagy az annak tartalmának navigációs szerkezetének vagy bemutatásának visszanyeréséhez, indexeléséhez, "adatbánya" -hoz, vagy bármilyen módon reprodukálni vagy megkerülni; e-mail cím vagy telefonszámok összegyűjtése elektronikus vagy egyéb eszközökkel az alkalmazásra kerülő, illetve az alkalmazáshoz kapcsolódó, kéretlen e-mailek vagy telefonhívások küldése céljából; zavarja vagy zavarja az alkalmazást vagy az alkalmazáshoz csatlakozó szervereket vagy hálózatokat; e) küldjön vagy más módon továbbítson olyan szoftvert, amely szoftver vírusokat vagy más számítógépes kódokat, fájlokat vagy programokat tartalmaz bármilyen számítógépes szoftver vagy hardver vagy távközlési berendezés működésének megszakítására, megsemmisítésére vagy korlátozására; a fejlécek létrehozása vagy más módon manipulálja az azonosítókat annak érdekében, hogy elrejtse az alkalmazásra vagy az alkalmazáson keresztül továbbított információk eredetét (akár közvetlenül, akár közvetve, harmadik féltől származó szoftverek használatával); az alkalmazás bármelyik részének "kerete" vagy "tükrözése" a Társaság előzetes írásbeli engedélye nélkül; használjon metakódokat vagy kódot vagy más eszközöket, amelyek bármilyen hivatkozást tartalmaznak a Társaságra, az Alkalmazásra vagy a Vállalat bármely védjegyére, kereskedelmi nevére, logójára vagy szlogenjére, hogy bármely személyt bármely más alkalmazáshoz irányítsanak; az Alkalmazáson vagy az Alkalmazáson használt szoftver vagy szoftver bármely részének módosítása, módosítása, engedélyezése, lefordítása, értékesítése, visszafejtése, visszafejtése, dekompilálása vagy más módon történő szétszerelése, vagy mások megtenése; közvetlenül vagy közvetve, bármilyen módon vagy médiában közzéteszi, használja, továbbítja vagy terjesztheti az App-től kapott tartalmat vagy információt, kivéve kizárólag az alkalmazásnak a jelen Megállapodással összhangban történő használatával kapcsolatosan.
11. Ügyfélszolgálat: A Társaság ügyfélszolgálati képviselői segítségével nyújt segítséget és útmutatást. Ügyfélszolgálati képviselőinkkel (e-mailen) történő kommunikáció során Ön elfogadja, hogy nem bántalmazó, obszcén, profán, sértő, szexista, fenyegető, zaklató, faji támadás, vagy nem helytelenül viselkedik. Az Ön és ügyfélszolgálati képviselői közötti e-maileket minőségbiztosítási célból rögzíthetjük. Ha úgy érezzük, hogy az ügyfélszolgálati képviselőinkkel vagy más alkalmazottakkal szembeni viselkedése bármikor fenyegető vagy sértő, fenntartjuk a jogot, hogy azonnal megszüntessük tagságát, és nem lesz jogosult a letöltési díj bármely részének visszatérítésére.
12. Szolgáltatás módosítása: A Társaság fenntartja magának a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy leállítsa az alkalmazást (vagy annak bármely részét) előzetes értesítéssel vagy anélkül. Ön egyetért azzal, hogy a Társaság nem felel az Ön vagy harmadik fél részére az Alkalmazás módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. Az alkalmazás integritásának megóvása érdekében a Társaság fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor megakadályozza, hogy bizonyos IP-címeket használók hozzáférjenek az alkalmazáshoz.
13. Jogi nyilatkozatok: Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy sem a Társaság, sem annak leányvállalatai és harmadik fél partnerei nem felelősek, és nem vállalnak felelősséget közvetlenül vagy közvetve semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve a személyi sérülést vagy a halált, vagy annak következménye. állítólag az Alkalmazáson közzétett, vagy az Alkalmazással kapcsolatban rendelkezésre bocsátott, helytelen vagy pontatlan tartalom eredménye, függetlenül attól, hogy azok a felhasználók vagy az App által társított vagy felhasznált eszközök vagy programok által okozottak-e; a tartalom, a kommunikáció vagy a személyre szabás beállításainak időszerűsége, törlése vagy eltávolítása, helytelen szállítás vagy nem tárolása; bármely felhasználó online vagy offline viselkedése; bármely felhasználói kommunikáció bármilyen hibája, mulasztása, hibája, megszakítása, törlése, megváltoztatása, késleltetése vagy továbbítása, lopása vagy megsemmisítése vagy jogosulatlan hozzáférése; vagy
bármely telefonhálózat vagy vonalak, számítógépes online rendszerek, szerverek vagy szolgáltatók, számítógépes berendezések, szoftverek, e-mailek vagy játékosok meghibásodása technikai problémák vagy forgalmi torlódások miatt az interneten vagy bármely alkalmazásban vagy azok kombinációjában felmerülő bármilyen probléma, hiba vagy technikai hiba. , beleértve a felhasználók vagy bármely más személy számítógépének vagy eszközének sérülését vagy károsodását az Internethez és / vagy az alkalmazáshoz kapcsolódó anyagok részvételével vagy letöltésével kapcsolatosan vagy azokból eredő következményekkel. AZ ALKALMAZANDÓ JOG HATÁROZOTT MAXIMÁLIS KÖVETKEZTETÉSÉHEZ A TÁRSASÁG „AZONOSÍTÁSÁBAN” ÉS „ELÉRHETŐ” ALAPJÁNAK ÉS TÁMOGATÁSOKBÓL SZÁLLÍTÁSOKAT NEM TÁMOGATJA, A KÉSZÍTETT, KÖVETKEZTETETT, ÁLLANDÓ VAGY EGYÉB JELENTÉSÉRE AZ ÁLTAL A KÖVETKEZŐ TARTALOM, BEVEZETÉSE (KORLÁTOZÁS nélkül) A KÖVETKEZŐ MINŐSÉG, KERESKEDELEM, FELHASZNÁLÁSRA VONATKOZÓ KÜLÖNLEGES KÖVETELMÉNY VAGY NEM FOGLALKOZÓ GARANCIÁK. A TÁRSASÁG NEM TÁMOGATJA VAGY GARANCIÁT, hogy az APP UN UN SZÁLLÍTOTT VAGY HIBÁK INGYENES, BIZTONSÁGOS VAGY VAGY VAGY VAGY HIBÁK MEGHATÁROZÁSA AZ ALKALMAZÁSBAN. MINDEN ANYAG-LETÖLTÉS VAGY EGYÉB ELLENŐRZÉSE AZ ALKALMAZÁS FELHASZNÁLÁSÁBAN KAPCSOLATOS AZ ÖN LEJÁTSZÁSÁBAN ÉS KOCKÁZATÁBAN, ÉS SZÜKSÉGESEN FELELŐSSÉGI ÉS FELADATOK VAGY MINDEN ÉS MINDEN KÖVETELMÉNYEK ÉS CÉLKITŰZÉSEK, HOGY A SZÁMÍTÓGÉP RENDSZER, INTERNET ELLENŐRZÉS, LETÖLTÉS VAGY KIJELZŐ ESZKÖZÖK VAGY AZ ADATOK VESZÉLYE VAGY KORRÁCIÓJA, AMELY EREDMÉNYEK VAGY EREDMÉNYEK JELENTKEZÉSÉNEK MINDEN ANYAGOK LETÖLTÉSÉBŐL. HA NEM HASZNÁLJA A KÖTELEZETTSÉG KORLÁTOZÁSÁT, NEM AZ ALKALMAZÁSHOZ SZÁMÍTSA, HOGY MINDEN TERMÉSZETEK LETÖLTÉSÉRE VAGY SZABADÍTNI. A Társaság időről időre harmadik felek véleményét, tanácsát, nyilatkozatait, ajánlatait vagy egyéb, harmadik féltől származó információkat vagy tartalmakat tehet közzé az App-en. Minden harmadik fél tartalmát a megfelelő szerzők felelőssége, és nem feltétlenül kell hivatkozni. Az ilyen tartalmakért kizárólag a harmadik felek szerzői felelősek. A TÁRSASÁG NEM: (I) GARANCIA A HARMADIK FELEK TARTALMAJÁNAK MEGFELELŐSÉGE, TELJESÍTMÉNYE, VAGY HASZNÁLATÁNAK AZ APP, VAGY II. AZ EGYÉB FELHASZNÁLÓ FÉLKÉNT. A VÁLLALKOZÁSOK VAGY KÖTELEZETTSÉGRE VONATKOZÓ KÖTELEZETTSÉGEK KÖTELEZETTSÉGEI VAGY KÖTELEZETTSÉGVÁLLALATOKRA VONATKOZÓ VAGY KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS AZ INFORMÁCIÓ VAGY EGYÉB TARTALOMJÁNLATRA VONATKOZÓ KÖTELEZETTSÉGRE.
Az előző bekezdés és a jelen Megállapodás egyéb rendelkezései mellett az Appen közzétett tanácsok csak tájékoztató és szórakoztató célokra szolgálnak, és nem hivatottak helyettesíteni vagy helyettesíteni semmilyen szakmai pénzügyi, orvosi, jogi vagy egyéb tanácsot. A Társaság semmilyen felelősséget vagy garanciát nem vállal, és kifejezetten nem vállal semmilyen felelősséget az Alkalmazáson belüli vagy a szolgáltatáson keresztül nyújtott információkkal kapcsolatos bármely kezelés, fellépés vagy hatás tekintetében. Ha különleges aggályai vannak, vagy olyan helyzet merül fel, amelyben szakmai vagy orvosi tanácsot igényel, konzultáljon egy megfelelően képzett és képzett szakemberrel.
0,14. Letöltések: Kérjük, vegye figyelembe, hogy az alkalmazás letölthető az Apple App Store-ból, az Amazon Store-ból vagy a Google Play Áruházból
15. Irányadó jog: Ezt a megállapodást az Egyesült Államok államának törvényei szabályozzák és értelmezik, anélkül, hogy a kollíziós elvek bármely elvét érvényesítenék. Joghatóság: Ön egyetért azzal, hogy az e megállapodásból vagy a Társaságból eredő, jogi vagy tőkejogi cselekményeket csak a Delaware-állam joghatósága alá tartozó állami vagy szövetségi bíróságokhoz kell benyújtani, és Ön ezzel egyetért és kizárólag a az ilyen bíróságok bírósági joghatósága az ilyen keresetek megindítása céljából. Ez a megállapodás semmi esetre sem akadályozza meg a Társaságot arra, hogy az illetékes bíróságon előzetes megkeresést kérjen. Ha bármilyen vita merül fel velünk, Ön és a Fantasy FINDR LLC egyetértenek abban, hogy bármilyen hivatalos intézkedés megkezdése előtt kapcsolatba lép velünk, rövid, írásos leírást ad a vita és az elérhetőségi adatairól, és hatvan (60) napot adhat meg, amelynek során a Fantasy FINDR LLC megpróbál majd békés megoldást találni bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Ön és mi egyetértünk azzal, hogy az Egyesült Államok szövetségi törvénye, beleértve a szövetségi választottbírósági törvényt, és (amennyiben nem ellentétes a szövetségi törvényekkel, vagy azok által előzőleg), az Egyesült Államok Delaware államának törvényei a kollíziós elvek figyelembevétele nélkül fognak érvényesülni. Jelen ügyek. Az ilyen jogalkotás az Ön tartózkodási helyétől vagy az alkalmazás helyétől függetlenül alkalmazandó.
Választottbíráskodásunk. Ön és Mi egyetértünk abban, hogy ez a megállapodás és minden részének bizonyítania kell az államközi kereskedelemmel kapcsolatos ügyletet, és a Szövetségi Választottbírósági törvény minden esetben alkalmazandó, és szabályozza a választottbírósági szabályok és a választottbírósági eljárások értelmezését és végrehajtását. A Jelen Vitarendezési Anyagot az Amerikai Választottbírósági Szövetség (AAA) által kezelt kötelező választottbírósági eljárásban, fogyasztói választottbírósági szabályzatának megfelelően kell biztosítani (beleértve az asztali, telefonos vagy videokonferencia-eljárások alkalmazását, ahol ez szükséges, és lehetővé teszi az utazási költségek csökkentését). Ön és Egyetértünk abban, hogy a választottbíró nem végezhet semmilyen osztály- vagy kollektív választottbírósági eljárást, és nem csatlakozhat, illetve nem konszolidálhatja az egyének vagy egyének követeléseit. Ön és Egyetértünk abban, hogy a választottbíró, és nem egy szövetségi, nemzetközi, állami vagy helyi bíróság vagy ügynökség kizárólagos hatáskörrel rendelkezik a jelen Megállapodás értelmezésével, alkalmazhatóságával, végrehajthatóságával vagy kialakításával kapcsolatos viták megoldására, beleértve minden olyan kijelentést, amely szerint vagy e Megállapodás bármely része érvénytelen vagy érvénytelen, vagy egy adott követelés választottbírósági eljárás alá tartozik. Ön és Egyetértünk abban, hogy a választottbíró által hozott ítélet meghozatala bármely illetékes bírósághoz beírható.
A választottbíró díja Önnek vagy nekünk. Te a nd Egyetértünk azzal, hogy az olyan ügyekben, ahol a kért megkeresés meghaladja az 5 000 dollárt, a választottbíró döntése tartalmazza azokat a lényeges megállapításokat és következtetéseket, amelyek alapján a választottbíró alapította a díjat. A választottbíró dönt az összes követelés tartalmáról az alkalmazandó joggal összhangban, beleértve a méltányosság elismert elveit, és tiszteletben tartja a törvény által elismert kiváltsági igényeket. A választottbírót nem köti el a különböző Felhasználókat érintő korábbi választottbírósági döntések, hanem az előzetes választottbírósági eljárásokban az App alkalmazójától az alkalmazandó jogszabályok által előírt mértékben kötik. Ön és Egyetértünk abban, hogy a választottbíró döntése végleges és kötelező, és a választottbíró által hozott ítélet meghozatala bármely joghatósággal bíró bírósághoz fordulhat. ÖN ÉS MEGFELELŐSÉG, hogy az ARBITRÁTOR TÁJÉKOZTATÁSI TÁMOGATÁSÁT (beleértve a MONETÁR, INJUNCIONÁLIS ÉS DEKLARÁCIÓS RELIEF) A KÉSZÜLÉKRE VONATKOZÓ INDIVIDUÁLIS PÁLYÁZATOK KÖZÖTT, ÉS A KÉSZÜLÉKEKRE VONATKOZÓ KIEGÉSZÍTÉSRE VONATKOZÓ SZEMÉLYRE A KÉRDÉSEK. A MEGHATÁROZOTT MEGBÍZHATÓSÁG NEM HASZNÁLJON EGYÉB FELHASZNÁLÓT.
Kivételek a vitás vitarendezési megállapodásunkról. A megállapodásnak csak két kivétele van:
Először is, ha bármelyik fél ésszerűen úgy véli, hogy a másik fél bármilyen módon megsértette vagy fenyegeti a másik fél szellemi tulajdonjogainak megsértését, az a fél, akinek jogait megsértették, bármely illetékes bíróságon kérhet előzetes vagy más megfelelő ideiglenes intézkedést. .
Másodszor, mindegyik fél fenntartja a jogot arra, hogy kiskereskedelmi bíróságnál megkönnyítse az ilyen bíróságok hatáskörébe tartozó jogviták vagy követelések megkeresését.
Ki viseli a választottbírósági költségeket. Ön és Egyetértünk azzal, hogy az összes bejelentési, adminisztrációs és választottbírói díj megfizetését az AAA szabályai szabályozzák, kivéve, ha e megállapodás másképp rendelkezik.
A megállapodás jövőbeni módosításai az Arbitrate-hez. A jelen Megállapodás rendelkezéseinek ellenkezője ellenére Ön és Ön egyetértünk abban, hogy ha a jövőben a választottbírósági megegyezés érdekében módosítjuk a megállapodást, ez a módosítás nem vonatkozik azokra a keresetekre, amelyeket a Fantasy FINDR LLC-vel szembeni eljárásban nyújtottak be. a módosítás hatálybalépésének időpontja. A módosítást azonban alkalmazni kell az Ön és Fantasy FINDR LLC között létrejött vagy felmerülő, a választottbírósági megállapodás által szabályozott minden egyéb vitára vagy követelésre. Ha nem fogadja el ezeket a módosított feltételeket, akkor a közzétételtől vagy értesítéstől számított harminc (30) napon belül bezárhatja fiókját, és a módosított feltételek nem lesznek kötelesek.
Jogi viták jogi fóruma. Hacsak Ön és mi nem értünk másképp, és kivéve, ha a fent felsorolt ​​választottbírósági megállapodás nem vonatkozik Önre vagy egy adott követelésre vagy vitára, az Ön döntése alapján, hogy lemond a megállapodástól, a választottbíró döntése vagy a bírósági végzés következtében, vagy azért, mert Ön olyan nemzetközi felhasználó, amelyre nem vonatkozik a választottbírósági megállapodás, Ön elfogadja (kivéve, ha a törvény másként rendelkezik), hogy bármely olyan követelés vagy jogvita keletkezett, amely felmerült vagy lehetséges Az Ön és a Fantasy között keletkezik. A FINDR LLC-t kizárólag egy állami vagy szövetségi bíróságnak kell megoldania, amely Delaware-ben található. Ön és a Fantasy FINDR LLC megállapodnak abban, hogy a Delaware államban található bíróságok kizárólagos személyes joghatósága alá tartoznak az ilyen követelések vagy viták vitatása céljából.
Lehet, hogy az ARBITRÁCIÓBÓL SZÜKSÉGES. HA ÚJ FELHASZNÁLÓI AZ ALKALMAZÁSRA, KIVÁLASZTÁS A KIVÁLASZTÁSRA VONATKOZÓ SZERZŐDÉS TÖRLÉSE („OPT-OUT”) A NYILVÁNOS NYILATKOZAT KAPCSOLATÁRA. AZ OPT-OUT KÖZLEMÉNY KÖVETKEZŐNEK HARMADIK (30) NAPOKBÓL SZÜKSÉGES TÁMOGATÁSÁNAK SZÁLLÍTÁSÁN TÖRTÉNŐ ELŐZMÉNYEZÉSÉNEK AZ ELSŐ IDŐBEN. HA NEM AZ ÚJ FELHASZNÁLÓJÁNAK, HARMADIK (30) NAPOKAT AZ ÚJ FELTÉTELEK BEÁLLÍTÁSÁNAK KÖZÖTT, AZ ARBITRÁCIÓS OPT-OUT MEGJEGYZÉS KÉSZÍTÉSE.
Választottbírósági eljárás. A kizárás érdekében e-mailben meg kell adnia a nevét, címét (ideértve az utcai címet, a várost, az államot és az irányítószámot), az Ön fiókjához társított e-mail címét, amelyre az opt-out vonatkozik, és az érvényes vezetői engedély nem módosított digitális képe:. Ez az eljárás az egyetlen módja annak, hogy elutasíthatja a megállapodást a választottbírósági eljáráshoz. Ha kilép a megállapodásról, hogy a választottbírósági eljárásban részesüljön, a jelen Megállapodás minden más része és ez a Vitarendezési szakasz továbbra is érvényes lesz Önre. A megállapodásból való választottbírósági választás nem befolyásolja semmilyen korábbi, más, vagy jövőbeli választottbírósági megállapodást, amelyet Önnek lehet velünk.
EGYÉB JOGOKAT TUDJA. A MEGÁLLAPODÁS MEGHATÁROZÁSÁN TÖRTÉNŐ VÉGREHAJTÓ VAGY TÖBB VAGY TÖRTÉNŐ (I) A KÖVETKEZŐKÉPEZÉSÉRE (EGYÉB KÖVETKEZŐ KÖVETKEZŐ KÖVETKEZŐKBEN), ii. EGYÉB KÉPVISELŐKÉPESSÉG, VAGY A VÁLASZTÓK OSZTÁLYÁNAK RÉSZVÉTELE, EGYÉB JOGSZABÁLYOKBAN, ARBITRÁCIÓS VAGY EGYÉB JAVÍTÁSBAN, ÉS AZ EGYESÜLT KAPCSOLÓDÓ HARMADIK FELEKKEL, D (iii) A SZERZŐDÉS KÉPESSÉGÉNEK SZABÁLYOZÁSÁNAK HA SZERZŐDÉS NEM SZÜKSÉGES.
A KÖVETKEZTETÉSEK KORLÁTOZÁSÁNAK SZABÁLYA. A SZERZŐDÉS SZABÁLYOZÁSA VAGY A SZERZŐDÉS SZABÁLYOZÁSÁRA VONATKOZÓ VÁLASZ, VAGY AZ INTÉZKEDÉS ALKALMAZÁSA, HOGY VAGY AZ OLDAL, A SZOLGÁLTATÁSOK VAGY EZT MEGÁLLAPODÁS HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN
A KÖVETKEZŐ BEÁLLÍTÁSA EGY (1) ÉV KÖZÖTT A KÖVETKEZŐ KÖVETELMÉNY VAGY AZ INTÉZKEDÉS oka lehet, VAGY VAGY VAGY KÖVETKEZŐ BARRED.
16. Nincs kötelessége megtartani a fiókod bármely rekordját. A Fantasy FINDR LLC nem köteles megőrizni fiókját, vagy olyan adatait vagy információit, amelyeket tárolhat, beleértve a csevegést is. Az alkalmazás nem adattárolásra szolgál. Ön kizárólagosan felelős az adatok biztonsági mentéséért, beleértve a csevegést is.
17. REKLÁM: A Fantasy FINDR LLC és annak engedélyesei nyilvánosan megjeleníthetnek hirdetéseket és egyéb információkat a tartalom mellett. Ön nem jogosult az ilyen hirdetésekre vonatkozó kompenzációra. Az ilyen hirdetés módja, módja és mértéke külön értesítés nélkül változhat, vagy a mi felelősségünk az Ön számára. Az alkalmazás tartalmazhat linkeket más weboldalakra vagy szolgáltatásokra, akár reklám, akár más módon („Harmadik fél weboldalai”). A Fantasy FINDR LLC nem támogatja az ilyen kapcsolt webhelyeket vagy az egyéb kapcsolt webhelyeken található információkat, anyagokat, termékeket vagy szolgáltatásokat, vagy más kapcsolódó webhelyeken keresztül hozzáférhető. Továbbá a Fantasy FINDR LLC semmilyen kifejezett vagy implicit garanciát nem vállal a kapcsolódó webhelyeken található információkon, anyagokon, termékeken vagy szolgáltatásokon. A kapcsolódó webhelyek hozzáférése és használata, beleértve a kapcsolódó webhelyeken található információkat, anyagokat, termékeket és szolgáltatásokat, vagy a linkelt webhelyeken keresztül elérhető, kizárólag a saját felelősségére történik. Ezeket a Harmadik Fél webhelyeket nem irányítjuk, és ez a Szerződés nem vonatkozik a Fantasy FINDR LLC által nem tulajdonított vagy nem ellenőrzött cégekre, sem azokra a tevékenységekre, amelyeket a Fantasy FINDR LLC nem alkalmaz vagy nem kezel. Mindig ellenőrizze a harmadik fél weboldalain közzétett használati feltételeket.
Az Ön által vagy az alkalmazáson keresztül megtalálható hirdetőkkel folytatott levelezés vagy üzleti kapcsolatok, illetve promóciókban való részvétel kizárólag Ön és az ilyen hirdető között van. Ön elfogadja, hogy a Fantasy FINDR LLC nem vállal felelősséget semmilyen kárért vagy kárért, amely az ilyen ügyletek vagy az ilyen hirdetők jelenlétéből adódóan következik be.
A Fantasy FINDR LLC-n kívüli felek szolgáltatásokat nyújthatnak, vagy termékeiket az App segítségével értékesíthetik. Nem vagyunk felelősek a vizsgálat megvizsgálásáért és értékeléséért, és nem garantáljuk, hogy ezek a vállalkozások vagy azok termékei és szolgáltatásai tartalmaznak ajánlatot. A Fantasy FINDR LLC nem vállal felelősséget vagy felelősséget az összes, illetve bármely harmadik fél tevékenységéért, termékéért és tartalmáért. Gondosan meg kell vizsgálnia a harmadik felek adatvédelmi nyilatkozatait és egyéb használati feltételeit. A harmadik féltől származó alkalmazások használatával, amelyek az App-hez kapcsolódnak („Harmadik fél alkalmazásai”), Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a Fantasy FINDR LLC a Felhasználó tartalmát harmadik fél webhelyeire vagy harmadik féltől származó alkalmazásokra továbbíthatja a kifejlesztett és a Harmadik Fél Weboldalai vagy Harmadik Fél Alkalmazások által fenntartott. A Fantasy FINDR LLC nem vállal felelősséget a felhasználói tartalomnak az alkalmazásból a harmadik fél webhelyeibe vagy harmadik féltől származó alkalmazásokba történő továbbításáért, sem a Felhasználó tartalmának harmadik féltől származó weboldalakon vagy harmadik féltől származó alkalmazásokon történő használatáért. Tekintse át a Harmadik Fél weboldalak vagy a Harmadik Fél Alkalmazások szolgáltatási feltételeit és adatvédelmi irányelveit. A Fantasy FINDR LLC nem felelős semmilyen olyan funkcióval, tartalommal vagy egyéb anyaggal, amely harmadik féltől származó webhelyektől vagy harmadik féltől származó alkalmazásoktól érhető el, illetve nem támogatja azokat. A Fantasy FINDR LLC nem is ellenőrzi, nem ellenőrzi vagy nem támogatja a harmadik fél webhelyeit vagy harmadik féltől származó alkalmazásokat. Ennek megfelelően, ha úgy dönt, hogy hozzáférni szeretne harmadik fél webhelyeihez vagy harmadik féltől származó alkalmazásokhoz, ezt Ön saját felelősségére teszi, és egyetért azzal, hogy bármely harmadik fél webhelye vagy harmadik féltől származó alkalmazások használata „nem létezik” alapon a harmadik fél webhelyeire vagy harmadik féltől származó alkalmazásokra vonatkozó műveletekre vonatkozó garanciát, és hogy ez a megállapodás nem vonatkozik harmadik fél webhelyeinek vagy harmadik féltől származó alkalmazások használatára.
Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a Fantasy FINDR beépítheti a felhasználói fiókok felhasználói tartalmi és helyadatait az alkalmazásból harmadik féltől származó információforrásokkal és harmadik féltől származó alkalmazásokkal az alkalmazás biztosítása során.
Hatálybalépés dátuma: A március 31-i 1919-es vagy a felhasználó elfogadottsága.

© 2018 by Fantasy FINDR™ LLC.

All Rights Reserved